Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut

Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut | “Milsa, agak agak hantaran Milsa berapa ribu?” Tanya encik Dudden kepada ku. “Milsa tak kisahlah bang. Berapa yanng abang mahu bagi Milsa terima je. Parent Milsa pun ada sentuh hal nii hari tue. die kata jgn letak harga. Berapa jer yanng pihak lelaki bagi mereka akan terima” Terangku.

“Hm. Kalau macam tue, abang akan bincang dengann parent abang dulu. Keputusannya abang akan bagi tahu nanti, tapi Milsa sudi ke mahu hidup bersama dengann abang?” Tanya encik Dudden mahu kepastian.

“Alah abang nie, bukankah Milsa sanggup ikut semua kehendak abang, takkan lah itu pun tak tahu lagi” kataku manja sanbil mencubit pehanya. kami tersenyum dan suasana sepi seketika. Masing masing mengelamun sejenak.

Cerita Blue dara cun cipap gatal, , Cerita basah isteri seksi gersang

“Abang, Milsa mahu tanya satu soalan bolehh tak?” tanyaku “Apa die sayang, banyaak soalan pun boleh”. “Kenapa abang berani mahu jadikan Milsa isteri?” tanyaku. die diam sekejap time tue.

Matanya memandang jauh cawan kosong yanng berada di hadapannya sambiil tersenyum sendiri. Kemudian die berkata, “Sebab abang cintakan Milsa” katanya ringkas sambiil tersenyum senyum “Eleh, mesti ada sebab lain nie. Cakap lah bang. Milsa tak kisah. lagii hot lg Milsa suka” kataku memujuk.

Citer berahi Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut Cerpen seronok

“Ok lah, sebabnya adalah abang tertarik dengann penampilan dan cara Milsa. Walaupun Milsa suka bergaya menggoda, pakai baju yanng merangsang nafsu lelaki tapi Milsa tak murah. Walau pun Milsa sanggup beri segalanya untukk abang, tapi Milsa tak sanggup berinya untukk lelaki lain. Milsa hanya bagi lelaki lain tengok je, tapi yanng dapat cume abang sorang. Satu lagi”.

Die mematikan kata katanya sambiil tersengih. “Apa die bang, cepatlah cakap” tanyaku mahu tahu selepas die agak keberatan mahu bagi tahu. Maluu la tu konon. “Satu lagi, sebab abang stim sangat kat Milsa. Abang betul betul admire body Milsa. buah dada besar, lengan gebu, peha besar, punggung besar dan lebar. tonggek pulak tue. Abang rasa rugi kalau lepaskan Milsa” KatanyaKembang saye bila dengar die memuji badan saya.

Rasa macam mahu peluk die kat situ jugak. Jadi saye bagi die satu soalan killer. Saje mahu test apa jawapan dia, lg pun bila saye intai intai seluar die tu nampak macam daah kembung jer area kelengkang die tue.

Mesti die stim. “Terima kasih, nampaknya abang memangg hargai apa yanng ada pada Milsa. So, oleh sebab abang suka dengann tubuh Milsa, mesti abang pernah berangan mahu buat seks dengann Milsa betul tak? Abang mahu buat camne? Jawab tau, Milsa open, tak kisah. “Semuanya pun untukk abang” Kataku. “Er.

Abang sebenarnya memangg tak tahan dengann punggung Milsa. Abang selalu melancap bayangkan jolok punggung Milsa” Katanya saye tergamam kejap. Suasana sepi seketika. encik Dudden kemudiannya terdiam dengann muka kemerahan sebab die mngkin rasa malu atas segala pengakuannya. saye jugak terdiam dan termenung sejenak. saye sendiri memangg selalu tertanya adakah punggung bolehh jadi tempat seks sebab ia bukanlah organ seks. Tapi lelaki selalu tertarik dengann punggung gadis. saye rasa saye patut cuba, lg pun saye tak perlu bimbang andainya encik Dudden lepaskan benihnya di dlam sebab punggung bukan organ peranakan. Hm. Patutlah sebelum nii die kata die mahu punggung saya. Rupanya ini yanng die maksudkan. saye pun kemudiannya bangun mengambil cawan cawan yanng telah pun kosong dan menuju ke sinki untukk mencucinya. sedang saye mencuci, encik Dudden tiba tiba mendatangiku dari belakang dan memelukku. saye dapat merasakan batang pelir nya yanng keras itu membonjol menekan nekan belakang badan saya. Kemudian encik Dudden merendahkan tubuhnya dan menekan batang pelir nya di lurah jubur ku yanng masih berbalut baju kurung satin itu sambiil mukanya di sembamkan ke leherku yanng masih bertudung satin itu. saye pun melentikkan badan saye membuatkan jubur ku semakin terdorong kebelakang, memberikan tekanan supaya anu encik Dudden semakin rapat menekan lurah jubur ku. encik Dudden kemudian meramas kedua dua tetek ku dari luar baju kurungku. saye fsemakin terangsang bila merasakan tetek ku di ramas lembut sambiil jubur ku di tekan oleh anu encik Dudden. Kemudian tangan kanan encik Dudden turun ke kelengkangku dan mengusap usap alur nikmatku hingga dapat kurasakan air yanng membasahi seluar dalamku kini telah pun tembus dan membasahi kain yanng ku pakai. encik Dudden kemudian berlutut di belakangku dengann mukanya menyentuh lurah jubur ku. Kemudian die menyelak kainku ke atas dan menarik menanggalkan seluar dalamku. Menyedari yanng die mahu pergi lebih jauh dengann posisi bgitu , saye terus memautkan tanganku pada tepi sinki dan menundukkan badanku supaya jubur ku dan alur berahiku mudah menjadi sasaran encik Dudden. Menyedari yanng saye telah pun berposisi menonggeng, encik Dudden kemudian menjilati alur berahiku yanng telah kuyup dengann cairan nikmatku. Habis bulu bulu halusku dijilatinya. saye jugak dapat merasakan lidahnya masuk jauh ke dlam lubuk berahiku keluar masuk dan kadang kala sengaja dimainkannya di bibir pantat aku. saye kegelin jgn kenikmatan. Sesekali ototku menggigil menahan kenikmatan, membuatkan saye terdorong kebelakang menjadikan mukanya rapat ke jubur ku. saye rasa pada waktu itu, bau sudh tiidak menjadi halangan baginya. Nafsunya saye rasa sudh memuncak dan saye tahu bahawa saye mngkin akan dikongkek bila bila masa. Tekaan ku tepat bila die bangun dan menanggalkan seluar. saye hnya menoleh melihat perlakuannya tanpa mengubah posisi, malah saye semakin melentikkan jubur ku seolah anjing yanng minta dijimak. Selepas melucutkan seluar dan seluar dalamnya, encik Dudden mendatangiku dari belakang dan die meletakkan batang pelir nya di celah kelengkangku. die menyorong tarik batang pelir nya ke depan dan belakang membuatkan batang pelir nya bergesel pada mulut pantat saya yanng kuyup itu. saye kenikmatan bila merasakan bijiku bergesel dengann kepala dan batang batang pelir nya. saye yanng masih lengkap berbaju kurung dan bertudung itu merasakan semakin tak tertahan dan semakin menonggeng dan melentikkan jubur ku. batang pelir nya yanng keras itu saye pegang dan saye lancapkan. Terasa batang pelir nya telah pun kuyup dan licin dengann air berahiku yanng mengalir dari pantat aku. sedang saye hanyut dlam kenikmatan, saye sedari lubang punggung ku di cucuk lembut dengann jarinya. Terasa agak licin. mngkin die membasahkan jarinya dengann air liurnya. Sedikit jarinya masuk ke dlam lubang punggung ku. saye melentikkan jubur ku supaya lubang punggung ku semakin terbuka dan ini membuatkan encik Dudden telah cuba memasukkan seluruh jarinya kedalam punggung ku. memang agak sakit saye rasakan dan saye merengek memintanya memperlahankan hayunan jarinya. Menyedari yanng saye kesakitan, die mengeluarkan jarinya dan melumurkannya dengann air nikmatku di pantat aku. Kemudian, die memasukkannya semula dan kali ini lebih licin dan lebih mudah tetapii sedikit kesakitan tetap terasa. Anu encik Dudden semakin keras dan tegang bergesel dengann pantat saya bila die menyedari lubang punggung ku sudh menerima tujahan jarinya dengann lancar. die kemudiannya mengeluarkan jarinya dan meletakkan kepala batang pelir nya di lubang punggung ku sambiil menekan perlahan untukk memasuki lubuk larangan milikku. saye tahu die sudh mula hendak merealisasikan fantasinya. saye membiarkan die memasukkan kepala batang pelir nya sedikit demi sedikit. memang sakit saye rasakan. saye merengek memintanya supaya perlahan lahan dan die akur dan melakukannya dengann perlahan lahan. Sedikit demi sedikit kepala batang pelir nya tenggelam dlam lubang punggung ku, dibantu oleh cairan nikmatku yanng menyaluti batang pelir nya sebagai pelincir. Kesakitan yanng saye rasai memangg sukar untukk saye gambarkan. saye hnya membiarkan die melakukan ‘tugas’ nya kerna saye jugak hendak tahu, sesedap manakah lubang larangan itu jika digunakan.

Batang pelir nya kemudian hilang dlam lubang punggung ku dan die diam seketika membiarkan lubang punggung ku serasi dengann saiz batang pelir nya yanng besar dan panjang itu. Selepas merasakan lubang punggung ku serasi dengann batang pelir nya, die kemudiannya menarik separuh batang pelir nya keluar secara perlahan lahan dan memasukkannya kembali jugak secara perlahan lahan.

Saye yanng menonggeng dlam kesakitan itu membiarkan perbuatannya kerna saye tahu kenikmatannya pasti saye akan rasa walau pun saye tak tahu bila. encik Dudden kemudiannya menujah lubang punggung ku mengikut tempo yanng berlainan dan saye sama sekali tiidak merasakan kelazatan hasil perbuatannya.

Hanye kesakitan yanng saye rasai. Perlakuannya sudh tak ubah seperti koboi yanng menunggang kuda dengann tudung satinku di tarik kebelakang membuatkan kepalaku terdongak tegak kehadapan. Dayungannya semakin laju dan saye tahu die sudh hampir ke kemuncak, memangg itu yanng saye harapkan, saye sudh tak tahan lagi.

Air mataku mengalir membasahi tudung satinku kerna kesakitan akibat punggung ku dibedal orang kesayanganku. Akhirnya encik Dudden membenamkan batang pelir nya sedalam dalamnya dan serentak dengann itu saye kegelian akibat merasakan bahagian dalaman punggung ku dilimpahi cairan bersama batang pelir nya yanng berdenyut denyut di dlam lubang punggung ku.

Oh, berakhir sudh penyeksaan yanng saye alami. saye membiarkan encik Dudden merendam batang pelir nya dengann agak lama di dlam punggung ku dlam keadaan diriku yanng sedanng menonggeng dan masih lengkap berpakaian dan bertudung itu.

Stelah merasakan batang pelir nya mengecut, die kemudiannya mengeluarkan batang pelir nya, saye menoleh dan mendapati batang pelir nya kilat diselaputi cairan putih yanng kekuningan. saye bangun dari sinki dan memberinya laluan untukk mencuci batang pelir nya di sinki.

Smbil membiarkan die mencuci, saye cuba untukk menstabilkan diriku supaya dapat berdiri dengann betul tetaapi punggung ku yanng sakit membataskan perbuatanku. Ketika itu, saye dapat rasakan yanng saye sudh tiidak dapat berdiri dengann tegak, jalan jugak agak kengkang dan saye hnya mampu duduk dikerusi menahan kesakitan yanng masih saye alami.

Selepas encik Dudden selesai membersihkan batang pelir nya, die mendapati saye terduduk di kerusi menahan kesakitan di punggung akibat perbuatannya. die kemudiannya mendukung saye masuk ke bilikku di tingkat atas dan die baringkan saye di atas katil.

Die kemudiannya memujukku yanng hnya mampu menangis menahan kesakitan. smbil memujukku, die jugak nampaknya kembali berahi kepadaku kerna saye sedari batang pelir nya kembali tegak dan mencucuk cucuk perutku yanng berbaring dlam pelukannya.

Die kemudiannya mendudukkan ku dan menanggalkan bajuku serta coliku. Kemudian diikuti oleh kainku. saye terasa pelik kerna die tiidak menangalkan tudungku. Malah die membiarkan saye berbogel sedanng kan tudung satinku masih melekat dikepala.

Cite seks Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut Citer Malaysia

Die kemudiannya membelai dan mencium seluruh badan saye dan kemudian menghisap puting tetek kiri dan kananku silih berganti. Tangannya tak henti henti mengusap dan meraba seluruh badan saye dengann lembut.

Stelah agak lama die membuatku bgitu , kesakitan yanng saye alami sedikit demi sedikit tak terasa kerna ianya tenggelam dlam kenikmatan yanng die baru ciptakan. Secara automatik, tanganku memegang dan mengusap batang pelir nya yanng keras memanjang itu.

Ciumannya kemudian beralih dari tetek ku ke arah kelengkangku. saye terus berbaring dan melebarkan kangkangku kerna saye mahu menikmati kelazatannya dengann harapan ianya dapat menghilangkan kesakitan di lubang punggung ku.

Hisapan dan jilatan di pantat saya benar benar membangkitkan ghairah. Berdecup decup bunyi ghairah kedengaran ketika die memainkan bibir dan biji pantat saya dengann mulut dan lidahnya. saye terasa khayal dan secara tiidak sedar saye menarik kepalanya supaya semakin rapat ke kelengkangku.

Air nikmatku mengalir dengann tiidak dapat dibendung. saye lupa tentang kesakitan yanng saye alami akibat terlalu ghairah dengann permainan encik Dudden. saye merengek kenikmatan tanpa henti, mulutku asyik menyebut perkataan “sedap” dan “ooh”.

Kisah lucah Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut Cerpen rogol

  • Stelah agak lama encik Dudden ‘menyeksa’ ku sebegitu, saye sudh tiidak keruan. Nafasku semakin laju dan hidungku terasa semakin sempit. Mukaku terasa agak kebas dan tanganku semakin galak meramas tetek ku dan menggentel putingku yanng keras itu.
  • Degupan jantungku semakin laju dan saye merasakan sesuatu mahu meletup dari rahimku. saye terasa seperti hendak terkencing. Kakiku mengejang dan serentak dengann itu, seluruh badan saye mengejang dan saye menggigil.
  • Saye terasa sesuatu berdenyut dari dlam rahimku dan tiada perkataan yanng dapat menggambarkan betapa nikmatnya yanng saye rasakan pada ketika itu. encik Dudden kelihatan tetap meneruskan ‘tugas’ nya meskipun die sudh tahu bahawa saye sudh klimax hingga saye sudh tiidak mampu hendak berkata apa apa.
  • Tidakk lama selepas itu, die melepaskan mulutnya dari pantat saya dan mengelap mulutnya yanng kuyup dengann air nikmatku menggunakan selimut. die menyuruhku bersujud di atas katil. saye yanng keletihan menurut arahannya dan dlam keadaan badan saye yanng berbogel dan masih bertudung itu, saye bersujud di atas katil.
  • Saye tahu die hendak menikmati lubang punggung ku lg kerna saye sedia maklum bahawa die mencintaiku kerna faktor itu. Kemudian saye merasai batang pelir nya yanng keras itu masuk ke dlam punggung ku sedikit demi sedikit.

Tetaapi kali ini agak mudah kerna sperma yanng masih di dlam punggung ku yanng dipancutkannya tadi membantu melicinkan pergerakan batang pelir nya memasuki lubang punggung ku. Tambahan pula, kedudukanku yanng bersujud itu membuka lubang punggung ku menjadi semakin besar.

Kesakitan yanng saye rasai tiidak lg seperti pertama kali melakukannya sebelum itu. Kali ini saye dapat merasakan sedikit kenikmatan apabila batang pelir nya keluar masuk punggung ku dlam tempo yanng berbeza.

Tetaapi saye terasa sedikit sneak dan hnya sedikit kesakitan yanng saye alami. utk mengurangkan rasa senak dan sedikit kesakitan itu, saye melentikkan lg badan saye membuatkan punggung ku semakin menonggek.

“Sayang. kali nii sedap takk” tanyanya sambiil tak henti menujah batang pelir nya keluar masuk punggung ku. “oh. jgn laju sangat bang Sedap juga, tapi senak. Oh” saye merengek “Sedaapnya. dubur sayang Ooh Milsa. ” encik Dudden merengek kenikmatan “Oh. dubur Milsa. sedapnya. Milsa seksi. bertudung” sambungnya yanng sedanng enak menikmati lubang punggung ku.

Die kemudiannya seperti sebelumnya, menarik kebelakang tudung satin yanng masih ku pakai membuatkan kepalaku tertarik kebelakang dlam keadaan masih bogel menonggeng itu. Ini membuatkan saye merasa tiidak selesa dan pergerakannya yanng semakin laju dan membuatkan saye semakin senak.

Novel sex Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut Cerpen nakal

Walaupun merasai kenikmatan apabila lubang punggung ku dijolok olehnya tetaapi rasa senak dan sedikit kesakitan membuatkan saye berasa tiidak selesa. Ketika saye fikir saye haruss membuatnya cepat terpancut. saye lentikkan lg punggung ku agar kelihatan semakin memberahikan disamping dapat membesarkan lg rongga punggung ku.

“Oh abang. Pancut dalam punggung Milsa bang” rengekku agar die semakin tiidak keruan. Nampaknya usahaku berhasil bila die menyatakan bahawa sperma nya sudh hendak keluar. “Sayang, abang nakk terpancut sayang. Pancuut dlam punggung Milsa” rengeknya “Cepat bang. Pancut dlam punggung Milsa” pintaku dengann berahi “Oh. punggung Milsa sedap. punggung Milsa sedap. aah” katanya dan serentak dengann itu, die melepaskan sperma nya ke dlam punggung ku sedalam dalamnya.

“oh. Sayang. abang pancut dlam punggung. oh. sedapnya. tudung Milsa seksi. ah” encik Dudden melepaskan perasaan kenikmatan yanng dialaminya ketika sperma nya memancut mancut memenuhi lubang punggung ku. saye rasakan denyutan batang pelir nya di dlam lubang punggung ku sungguh kuat.

Saye yanng berbogel dan masih bertudung satin itu menonggekkan lg punggung ku menerima pancutan demi pancutan sperma nya hingga tiada lg yanng keluar. Kemudian kite terjelepuk berbaring ke sisi dlam keadaan mengiring yanng mana die masih lg memelukku dari belakang dengann batang pelir nya yanng masih melekat tenggelam di dlam lubang punggung ku.

Stelah batang pelir nya kembali normal, die pun mengeluarkannya dari lubang punggung ku dan mengelap cairan yanng melekat dengann selimut. Kemudian die mencium kepalaku yanng bertudung itu. “Sayang, abang puas sangat. memang tiada orang lain dapat menandingi cinta abang untukk sayang. Sayang seksi bertudung begini” Katanya lembut stelah kepuasan “Abang, Milsa jugak cintakan abang. Segalanya untukk abang. Milsa akan bertudung lg masa kitorang bersatu jika itu yanng abang nak. ” kataku yanng masih dlam dakapannya.

Cite nakal Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut Cerpen blue

Kemudiannya die terlena dan saye kuatkan diriku turun ke bilik bacaan dibawah dlam keadaan berbogel dan masih bertudung satin yanng sedikit kusut masai itu. Ketika menuruni tangga, saye rasa lubang jubur ku sedikit keperitan dan cecair benih encik Dudden saye rasakan mengalir turun dipeha dari lubang jubur ku yanng telah dibedalnya.

Kemudiannya saye menaip tentang apa yanng terjadi ketika kite mula mula melakukannya di ruang tamu tetaapi akibat keletihan yanng teramat sangat, kisah yanng saye baru ceritakan tadi terpaksa disambung ke hari ini.

Saye kemudiannya kembali kebilik dan terlena dlam dakapan encik Dudden hingga ke pagi. Pada paginya, kite mandi bersama sama tetaapi tiidak melakukan sebarang seks. hanye senda gurauan mengisi pagi pada hari itu.

Encik Dudden memilih pakaian untukk ku bekerja pada hari itu. die hendak saye memakai baju kebaya labuh satin berwarna hijau muda. Selepas saye memakai baju itu, die kelihatan seperti tiidak ingin mengalihkan matanya dari memandangku.

Ketika di dlam kereta, matanya jugak sentiasa mencuri pandang pehaku yanng licin dibalut kain satin itu. Sekali sekali tangannya meraba raba pehaku. Di tempat kerja, encik Dudden mengambil gambarku yanng sedanng leka berdiri menyusun cd di kaunter.

Saye tak perasan kerna die berada di belakangku. saye sedari apabila kelibat flash kamera terpancar di segenap ruang kedai. Ketika waktu rehat, kedai ditutup selama satu jam dan ketika itulah, kite melakukan adegan asmara di pejabatnya.

Seperti malam sebelumnya, die puas di dlam lubang punggung ku. Dua kali kite melakukannya. Sekali di mejanya, saye disuruh menonggeng dengann kedua tanganku memaut tepi mejanya sementara die dibelakangku menjolok punggung ku dengann hnya menyelak kainku ke atas.

Manakala sekali lg kite melakukannya di pantry. memang sama dengann apa yanng kite lakukan di dapur pada malam sebelumnya. sperma nya memenuhi lubang punggung ku. saye gembira melihatnya puas.

Cerita seks bohsia manja, , Cerita lucah malay seks

Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut, and Cerita melayu isteri sundal, Cerita melayu isteri sundal, Cerita memantat janda tetek besar, 2018, Cerita stim bohsia pantat gebu, ki kkl, Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut, Cerita memantat janda tetek besar, and Cerita seks bohsia manja, Cerita Malay awek jepun seksi, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita Malay awek jepun seksi, and Nafsu Berahiku Punggung Ku Dihenjut, Cerita memantat janda tetek besar