Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami

Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami | Waktu usiaku 19 tahun, ketika saya masih di kolej lg saya sering memikirkan bagaimana urusan seks antara lelaki dng wanita blh berlaku.

Tdk pernah saya terfikirkan batang zakar seorang lelaki blh mencecah masuk keseluruhannya ke dlam lubang pantat seorang wanita. Pada prasangku cume sekadar bertemu dan bersentuhan saja, itu sudahh dipanggil sebagai bersatu.

Citer rogol Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami Cerpen berahi

Alangkah bahagianya jika terjadi urusan seks sedemikian. dan pastinya saya juge akan begittu kelak. Tetapi. siapakah gerangan yg akan menjadi pasangan hidupku. Ah. dlam alam kolej lg saya lihat tubuh badanku adakah ianya akan menjadi idaman sesiapa kaum wanita yg sukakannya.

Cerita basah isteri seksi gersang, , Cerita Malay awek jepun seksi

Oh ya, adakah saya seorang anak jantan? Persoalan ini sering bermain di fikiranku, tetapii tdk berjawab. Malah saya tdk pernah bertanyakan hal ini kepada rakan rakan kolej ku. Tapi, di kolej ternyata ramai kenalan wanita yg sama sama masih di kolej.

Kadang kadang sempat saya perhatikan bentuk badan seseorang pelajar awek yg sdang naik badannya dan mula menampakkan bahagian bahagian yg menjadi tarikanku lebih lebih lg bahagian dadanya yg dibaluti pakaian dalamnya.

Sesekali kelihatan lurah antara dua gunung yg menegang dan amat menarik sekali. Ini ditambah pula dng lenggang lengguk bontot yg montok. Ianya bukan setakat di kolej saja, malah terbawa bawa ke rumah tempat saya menumpang di rumah pakcikku di sebuah pekan kecil rumah rumah setinggan yg rapat rapat dan ada yg dibuat berbilik bilik bersebelahan dng dinding papan.

Di setengah setengah bahagian dinding yg usang itu cume ditampal dng kertas kertas dinding dan tdk dipedulikan oleh empunya bilik sewa ini. Selalu sahaja saya lewat tidur dan pada suatu malam sewaktu keadaan sekeliling enak dibuai mimpi indah, saya kedengaran helaian ketawa kecil, tetapii semakin kerap bunyinya.

Pada mulanya saya tdk pedulikan hal itu, sebab saya tumpukan fikiranku cume untuk membaca buku buku pinjaman perpustakaan. Bunyi itu datangnya dari bilik sebelah dinding, betul betul sebelah bilik saya tidur.

Cite nakal Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami Cite rogol

Lebih kurang satu bulan yg lalu bilik sebelah itu baru disewa oleh sepasang suami isteri yg baru kawin dan berpindah ke situ. Tiba tiba kedengaran sesuatu yg melucukan disusuli oleh helaian ketawa kedua dua insan tadi.

Oleh kerna nak tahu urusan cengkerama mereka saya cuba mencari cari lubang dinding bertentangan dng bilik mereka. Nah kebetulan ada sebuah lubang agak cukup untuk melepaskan intaian dng sebelah mata memandang ke arah bilik sebelah.

Dng perasaan yg seram dan digagahi oleh perasaan nak tahu, saya berdiri di atas sebuah kerusi bulat untuk menyempurnakan penglihatan dari lubang di atas dinding itu. Wah, untung keadaan dlam bilik sebelah ini diterangi oleh lampu tidur tetapii tidaklah menghampakan saya sebab saya blh nampak jelas perlakuan mereka.

Citer seronok Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami Citer nafsu

  • Apa yg saya nampak, kdua mereka sdang bercumbu cumbuan. Si isteri sudahh terpisah semua pakaiannya melainkan seluar dlam saja. begituu juge si suami cume pakai kain sarung saja. saya lihat kemudian si suami cuba mencium peha isterinya, tetapii isterinya geli dan terjadilah pergelutan disusuli dng hilai ketawa kecil, tetapii amat melucukan bagi mereka.
  • Perlakuan mereka berjalan sekian lama, dan akhirnya nampak seluar dlam si isteri telah basah dan minta dibuka. Ini ditunaikan oleh si suami. Sah, saya dapat lihat pantat si isteri tadi, walau dlam samar samar.

Hanye hitam keadaannya disebabkan oleh lebatnya bulu bulu yg memagarinya. tdk lama kemudian, cumbu cumbuan berlaku lg smbil bunyi dengusan antara mereka, si suami pula menanggalkan kainnya. Rupa rupanya die tdk memakai seluar dalam.

Nampaklah oleh ku batang zakar nya yg telah mengeras. Panjangnya lebih kurang sama. Mana blh tahan! Si isteri terus minta disegerakan. Selang beberapa ketika, si isteri ditelentangkan dan kedua dua kakinya diletakkan oleh si suami ke atas bahunya.

Citer berahi Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami Cerita syok

Saya dapat dng jelas keadaan ini dan si suami terus meletakkan batang zakar nya ke pantat isterinya. Perlahan lahan batang zakar nya terus masuk ke pantat isterinya dan terus digoyang goyangkan badannya.

Si isteri pula memeluk erat suami yg disayanginya dlam keadaan mereka rapat dan tdk rela dipisahkan. saya baru perasan, rupanya melakukan persetubuhan itu, semua bahagian batang lelaki blh masuk terus kesemuanya ke dlam pantat wanita.

Kisah Malaysia Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami Cerpen sex

Inilah peluang pertama kali saya melihat keadaan persetubuhan yg sebelum ini saya belum pernah melihatnya. saya ketika itu juge turut teransang dan tanpa disedari saya punya turut basah. Entah macam mana saya tdk tahu, tiba tiba saya berdiri di atas kerusi bulat tadi dng tdk seimbang lalu jatuh ke lantai.

Saya jadi ketakutan dan terus mendiamkan diri buat seketika. smbil itu, saya cuba mendengar di bilik sebelah kalau kalau bunyi saya jatuh dng kerusi tadi telah mengganggu mereka. Akhirnya saya matikan lampu dan terus rebahkan diri atas katil smbil berangan angan dan telinga saya masih nak mendengarkan lg bunyi bunyi perlakuan mereka.

Oh masih kedengaran keenakkan mereka. Entah jika masanya mereka selesai, saya pun tdk tahu sebab telah senyap. Selepas itu barulah saya mengetahui kisah kisah seks tambahan pula sekarang dapat tumpang tonton cerita cerita seks melalui kawan kawanku.

Hai peluang pertama lihat live yg membuat saya jadi ketakutan. Mana tahu satu masa nanti mereka bertanya, apa yg berlaku menyebabkan kerusi jatuh pada tengah malam pekat tempoh hari?

Cerita stim bohsia pantat gebu, , Cerita seks bohsia manja

Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami, and Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, Cerita melayu isteri sundal, 2018, Cerita seks bohsia manja, ki kkl, Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami, Cerita melayu isteri sundal, and Cerita Blue dara cun cipap gatal, Cerita lucah malay seks, Cerita Malay awek jepun seksi, Cerita seks bohsia manja, and Mengintai Isteri Main Seks Ngan Suami, Cerita Malay awek jepun seksi