Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2

Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2 – “Nefia daah lama sayang kat abang dan inginkan saat saat indah macam nii bersama abang, bolih Nefia panggil abang dengann panggilan sayang? “. saya tersenyum dengann pertanyaan Nefia dan menganggok tanda setuju. “Nefia, kite berdua adalah kawan paling rapat malah kite telahpun bersatu sekarang. Abang akan selalu setuju dengann Nefia dan batang zakar abang jg setuju”.

Nefia meramas ramas bontot saya sambiil menekan jari tengahnya kedalam lubang punggung saya dan berkata dalamm keluhan manja. “Sayang, Nefia ingin abang pancut sperma abang dalamm pantat Nefia boleh? “.

Pertanyaan Nefia membuat saya terkejut. Mana mungkin, nanti kalau dia buncit macam mana saya ingin jawab dengann bini aku. Bertambah terkejut lagie bila dia menyatakan yangg dia sdng subur tapi dia berjaya memujuk saya dengann kata kata janji “Alah, Nefia bukan ingin lahirkan anak. Nefia cume ingin air abang ada dalamm tubuh Nefia saja, baru best, baru jadi kawan sejati. Nanti kalau Nefia mengadung, Nefia buanglah. Okey? ” saya jadi serba salah jg dengann Nefia tapi Nefia daah minta, dan saya daah janji dengann dia akan lakukan apa sahaja utk hiburkan dia jadi terpaksa jg saya bagi.

Cerita basah isteri seksi gersang, , Cerita melayu isteri sundal

Saya memulakan pertarungan kedua kami, Nefia minta utk berada diatas saya pula. dia kata ingin naik kuda. Tanpa mencabut zakar saya dari pantat Nefia, kitaorang menukar posisi. Nefia mula mengenjut pantat nya dengann menggeselkan bulu pantat nya dengann bulu zakar aku.

Citer Erotik Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2

Bulu kitaorang memangg agak lebat sikit, maklumlah tak pernah tebas, Nefia pun macam saya juga. saya memeluk leher Nefia dan kitaorang terus berkulum lidah sambiil menikamati persetubuhan yangg hebat dari Nefia yangg hampir setahun gersang.

Sambiil itu saya menjeling kebahagian pantat Nefia yangg rakus mengepam batang zakar aku. Sekali sekala dia menghentak kuat pantat nya yangg diselang seli menggeselkan bulu kami. Beberapa helai bulu zakar dan bulu pantat gugur dan melekat di perut kami.

Saya lihat bulu bulu kitaorang berdua sudh mula bersimpul antara satu sama lain. Nefia tak memperdulikan itu semua, dia cume menumpukan kebahagian pantat nya yangg gersang itu sambiil mengerang kuat.

Saya pula meramas ramas buah dada Nefia yangg keras membengkak tapi bersaiz sedikit kecil dari bini aku. Tindakan saya menjadikan Nefia semakin ganas mengenjut batang zakar aku. Kemutan pantat nya semakin kuat dan kerap menyedut nyedut zakar aku.

Nefia mula merapatkan tubuh seksinya ketubuh saya dan memeluk saya dengann kuat sambiil mengerang kuat “Ooh! , Aaarghf!. Ssh! , sayang! , Abbangg. ss. ss. ssayanng!. Oooh!. Ah! “.

Nefia daah ingin sampai klimaknya yangg kedua. saya meramas ramas bontot Nefia dan menekan nekan jari saya kedalam lubang punggung nya berkali kali. stelah Nefia betul betul berada di kemuncak nikmat, kitaorang berpelukan erat sambiil Nefia memberikan hentakan padu pantat nya kepada batang zakar saya dan mengemut kuat dan saya jg membantu Nefia menekan batang zakar saya kedalam lubang pantat Nefia sedalam yangg boleh.

Nefia kejang panjang pada klimak keduanya. air mani nya mencurah banyaak hingga mengalir keluar dan meleleh kelurah bontot saya hangat dan nikmatnya saya rasakan. Sekali lagie zakar saya berendam dalamm pantat Nefia tapi saya tak biarkan keadaan itu lama sebab saya daah mula rasa ingin terpancut lalu saya menggulingkan tubuh Nefia kebawah dan menindihnya lalu memulakan enjutan.

Nefia faham dengann tindakan saya dan membantu saya utk mencapai klimak. dalam keluhan Nefia meminta, “Abang din. Kita. Pancut. s. ssama sama. Ohh! “. kite berkulum lidah lagie dan memacu kuat sambiil berpelukan erat.

Nefia menyilangkan kakinya dengann kaki saya seperti seekor ular yangg melilit tiang. Keaadaan itu menjadikan pantat nya terbuka dan batang zakar saya mampu menyentuh dasar pantat nya sementara saya mencapai jeans kitaorang digulung dan letakan dibawah bontot Nefia.

Kedua tangan Nefia merangkul kemas bontot saya bersedia utk menerima benih benih nikmat yangg bakal saya taburkan kedasar pantat nya yangg sdng subur itu begituu jg saya pun turut merangkul bontot sexy Nefia dengann keras hingga meninggalkan bekas.

Batang zakar saya daah tak mampu bertahan lagi, seluruh isi kenikmatan telah berkumpul di kepala zakar saya dan bersedia utk dilepaskan kedasar pantat Nefia. Nefia jg saya rasa daah ingin klimak lagi.

Pantat nya sudh mula mengemut ngemut kuat zakar saya membuatkan saya jadi semakin dekat dengann kemuncak. saya mula meraung kenikmatan dan berkata, “An!. Abang daah tak tahan. daah ingin keluar. Oooh!. ” dan di jawab Nefia, “Nefia jg s. aarrgghf. Abang sayang. Oooh! tujah fuck harder. benih. abaang!. Oh! “.

Selepas itu kitaorang sama sama mengerang panjang dan sama sama memberi hentakan padu pada zakar dan pantat kami. Nikmatnya tak dapat kitaorang bayangi, cume erangan sahaja yangg keluar dari mulut kitaorang berdua dan.

“Ooh!. Aargh! ” dan kitaorang sama sama dan diikuti. Cret, Craatt, cret, creett, creet, craat. berdas das sperma kitaorang memancut dan bercampur dalamm pantat Nefia. Nefia saya rasa mengemut kuat dan padu seolah olah enggan membenarkan campuran mani kitaorang tumpah keluar dari pantat nya.

Kisah Kongkek Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2 Citer Seks

Saya tau kemahuan Nefia dan turut menekan kuat utk menghalang mani kitaorang tertumpah keluar. Tangan kitaorang sama sama merangkul kuat bontot kitaorang berdua. Bibir kitaorang kembali bertaut kemas dan bercumbu dengann penuh nafsu.

Sisa sisa mani masih berdenyut dan berpindan milik, kini semuanya daah jadi milik Nefia. air mani saya memangg pekat sebab hampir seminggu tak keluar krna bini saya datang bulan.

Saya tau ia mampu membuncitkan Nefia dan itu yangg Nefia maukan dari aku. berkali kali Nefia mengucapkan kata sayang pada saya dan saya membertahu dia yangg saya tak buat dengann bini saya dekat seminggu dan Nefia mngkin akan mengandung.

Nefia senyum panjang dan kata dia suka sperma saya yangg bolah buat dia mengandung tue. Selepas beberapa minit batang zakar saya berendam dalamm pantat Nefia saya cuba cabut tapi Nefia halang dan kata ingin bagi sperma kitaorang yangg daah bercampur itu mengalir kedalam rahim dia dulu dan dia jg ingin saya pancut beberapa kali lagie yangg saya mampu kedalam lubang pantat dia sebelum dia benarkan saya cabut.

Selepas lima minit batang zakar saya kembali bertenaga dan Nefia memangg sudh tahu kekerasan batang zakar saya dalamm lubang pantat dia dan kitaorang pun meneruskan pertarungan seterusnya. Permainan kali ini lebih hebat sebab hampir satu jam baru saya pancut sementara Nefia pula berkali kali kejang dan berikan kenikmatanya pada saya tetapii akhirnya Nefia tetap ingin pancut serentak dengann saya begituu jg dengann pancutan ke empat dan terakhir sebelum kitaorang tertidur keletihan dalamm keadaan batang zakar saya masih berendam dalamm lubang pantat Nefia.
Kisah Lucah Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2

  • Apabila saya terjaga hari sudh senja dan Nefia masih setia dibawah saya sambiil perlahan lahan mengayak pantat nya menghentak zakar aku. Walaupun sedikit rasa sakit krna sperma yangg melekatkan pada simpulan bulu bulu kitaorang berdua tapi Nefia buat tak peduli dan terus mengenjut dan mengepam batang zakar aku.
  • Bibir Nefia kembali rapat kebibir saya dan menyedut lidah aku. Peluh yangg tadi kering kini kembali basah bercampur baur dengann bau tubuh kitaorang berdua tetapii itu tak dipedulikan kami.
  • Saya terus mendayung semakin keras, dan Nefia melepaskan klimak beberapa kali lagie sebelum kitaorang berdua mencapai klimak serentak utk kesekian kalinya. Sebelum berpisah Nefia minta saya pancut sekali dalamm lubang punggung die, saya tak bantah dan terus memenuhi permintaan die.
  • Malam itu saya talipon bini saya mengatakan yangg saya mngkin pulang lewat krna banyaak tempahan dalamm keadaan tubuh Nefia masih enggan melepaskan saya pergi. Nefia memangg kuat seks, Semenjak peristiwa itu, setiap hari kitaorang mengadakan hubungan seks dan Nefia kini semakin sayang dengann saya dan semakin sexy dengann fashion britney spearnya.

Nefia bagi tau saya yangg dia pernah tidur dengann beberapa lelaki selepas peristiwa kitaorang bersama tapi pancutan sperma mereka tak sehebat aku. Nefia beberapa kali hampir mengandung anak kitaorang dan anak lelaki yangg dia tidur tapi dia sempat menggugurkanya sebelum perutnya itu membesar.

Nefia pernah jg ingin lahirkan anak saya tapi saya tak mau imej dia buruk dan mngkin dia akan tersisih dari keluarga nanti. Nefia saya nampak daah mula jadi macam bohsia.

Dia bergaul dengann lelaki lelaki yangg kacau dia dan akan melakukan hubungan seks dengann mereka, setiap malam Nefia tidur di rumah bujang teman teman lelakinya dan mengadakan parti seks disana.

Bila pagi dia akan dihantar oleh lelaki lelaki itu tempat saya menjahit dan saya dapat lihat sisa sisa mani yangg tumpah pada bahagian kangkang jeans sexy Nefia, Setiap pagi bila pulang Nefia akan minta zakar saya puaskan pantat dia dan saya tak pernah menolak walaupun bermain dalamm takungan mani teman teman lelakinya malah saya rasa lebih nikmat bermain dalamm takungan campuran mani teman teman lelaki Nefia.

Nefia pasti akan tertidur kepuasan selepas beberapa kali saya pancut dalamm pantat die. saya tau sepanjang malam Nefia mencari kepuasan dengann teman teman lelakinya kini dia kena rehat seketika.

Citer Kongkek Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2

Kadang kadang ketika tiada tempahan, zakar saya akan berendam dalamm pantat Nefia. saya memangg sediakan bilik khas utk kitaorang bertarung dan berendam. Bila tiba hari jadi Nefia, saya tanya dia ingin saya hadiahkan apa, Nefia kata dia cume ingin saya dan teman teman lelakinya mengadakan parti seks dan semua sperma kitaorang akan bercampur dalamm lobang pantat dan punggung die.

Kite semua bersetuju akan adakan parti seks khas utk Nefia. Malam itu Nefia sorang akan layan lima orang lelaki sekaligus dan dia letak saya sebagai ketua dimana batang zakar saya tak dibenarkan cabut keluar dari lubang pantat die.

Nefia akan menunggang zakar saya sementara empat lelaki akan bergilir gilir kongsi dengann saya tujah pantat Nefia. memanng cukup nikmat sebab dua batang zakar memenuhi pantat Nefia dan seorang lagie pulak akan menindih Nefia sambiil tujah punggung Nefia.

Dalam masa yangg sama Nefia akan mengulum zakar sorang lelaki lain air mani kitaorang bercampur aduk dan tumpah memenuhi ruang tamu rumah bujang teman teman lelaki Nefia. Malam itu kitaorang semua tertidur sambiil melekat dengann Nefia.

Tubuh kitaorang semua dipenuhi air mani yangg bercampur menjadi satu itu. Tubuh Nefia rapat dihimpit tiga lelaki dan mulut dia jg dipenuhi sperma teman temannya. Paginya sebelum pulang kitaorang bergilir gilir bermesra dan pancut dalamm pantat Nefia.

Tiga tahun saya kawen dan tiga tahun jg saya dan Nefia adakan hubungan sulit malah tak ada seorang pun yangg tahu perhubungan kitaorang atau syakkan kami. Nefia daah anggap saya sebagai couple dia malah dia kata tak dapat hidup jika tak buat seks dengann saya sehari.

Nefia bagi saya daah jadi gila seks sebab dia jg buat seks dengann saya ketika datang bulan. Kali pertama peristiwa seks diwaktu Nefia datang bulan adalah selepas kitaorang adakan party seks birthday die.

Malam itu Nefia tak keluar bilik dan saya tau dia datang bulan. dia ajak saya buat tapi saya tolak sebab ia bolih bahayakan Nefia, tapi malam itu saya terpasa temankan Nefia sebab dia takut tidur sorang di bilik jahitan saya yangg terletak agak jauh dari rumah orang itu.

Nefia kata dia tak takut kena rogol sebab daah banyaak kali dia kena rogol dengann lelaki yangg dia tak kenal, lelaki mana bolih tahan kalau tengok Nefia bejalan sorang sorang di lorong lorong sunyi.

Nefia tak akan lawan malah dia akan cabar mereka lagie utk puaskan pantat die. malam itu saya cume ringan ringan sahaja dengann Nefia tapi kitaorang tetap tidur bersama dalamm keadaan bogel.

Nefia gunakan alat yangg dimasukan dalamm pantat dia utk halang darah keluar jadi dia tetap tak perlukan seluar dalam. saya tidur nyenyak disebelah Nefia namu saya terjaga lewat malam krna saya terasa Nefia sdng menindih tubuh saya sambiil batang zakar saya yangg sudh siap berendam dalamm pantat yangg berdarah.

Saya tak dapat kawal dan kitaorang terus lakukanya sampai kitaorang sama sama puas dan tertidur dalamm keadaan zakar saya berendam dalamm pantat die. Semenjak itu kitaorang tetap akan lakukan seks walaupun Nefia datang bulan.

Seri Lucah nye Bahagian 1
Seri Lucah nye Bahagian 2

Cerita stim bohsia pantat gebu, , Cerita seks bohsia manja

Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2, and Cerita melayu isteri sundal, Cerita Blue dara cun cipap gatal, Cerita Malay awek jepun seksi, 2019, Cerita stim bohsia pantat gebu, ki kkl, Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2, Cerita Blue dara cun cipap gatal, and Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita stim bohsia pantat gebu, and Janda Liar Bekas Bohsia Ganas 2, Cerita stim bohsia pantat gebu