Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim

Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim | kisah ini berlaku ketika saye dan isteriku melancong. Oleh sebab saye ada urusan niaga selama tiga hari, maka saye bawa isteriku, Denna.

Kesian saye ingin tinggalkannya sendirian memandangkan anak anakku semua sudh berumahtangga. hanye saye dan isteri yanng ada di rumah. Ini menyebabkan saye mempelawanya ikutku ke Sabah. die terkejut krna selama ini bila saye outstation saye jarang membawanya bersama.

Inilah kali pertama Denna menjejakkan kakinya di Kota Kinabalu. saye disambut rakanku, Najun yanng menjadi pemandu pelancong kami. kitorang sewa kereta dan Najun lah yanng menjadi pemandu kereta sewa kami.

Cerita memantat janda tetek besar, , Cerita lucah malay seks

Oleh krna saye ada banyakk miting di sini, maka saye suruh Najun temani isteriku ke mana saja die ingin pergi. hari pertama Najun membawa isteriku ke Pasar Filipina membeli udang harimau dan mutiara Sabah.

Novel Seronok Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim

Malam itu kitorang makan malam. Najun turut serta bersama kitorang makan di Hotel. “Esok korang ingin bawa Denna ke mana Najun? ‘ tanyaku. “Esok kitorang ingin pergi ke Kota belud lepas tuu terus ke Kundasang tengok Gunung Kinabalu’ kata Najun.

“Seronoknya. Abang tak ikut?” kata isteriku. “Esok abang ada tiga miting. projek belum selesai rundingan. korang ikutlah Najun” kataku. “aku minta diri dulu. pagi esok ingin bangun awal” kata isteriku dan terus naik ke bilik.

Najun kekal bersembang denganku di cofee house Hotel. Setengah jam kemudian die minta diri. saye relax di lobi dngan kawan kawan bisnesku. pagi esoknya jam 7, mereka sudh bertolak ke Kota Belud krna ingin lihat Tamu Kota Belud.

Pagi itu pagi Ahad namun saye ada miting seperti biasa dngan partnerku di sabah, Iznah isteri kawanku, Datuk Kassim. Najun baru dua hari mengenali isteriku namun mereka cepat mesra.

Ada chemistry di antara mereka berdua. Najun selalu buat joke yanng menyebabkan isteriku ketawa sepanjang perjalanan dari Kota Kinabalu ke Kota Belud. “berapa umur korang Najun? ‘ tanya isteriku.

“baru 30 tahun” jawabnya. “Muda lagi. sudh nikah?” tanya Denna. “Nikah belum kahwin sudah. hahaha” jawab Najun. “hahahaha. nakal korang” kata isteriku. “korang orang apa?” tanya Denna. “Orang Bisaya beaufort’ jawab Najun.

“Takut aku” kata isteriku. “korang tahu ke orang Bisaya pandai buat orang? ‘ tanya Najun. ” saye pernah dengar cerita. Cikgu dari Semenajung main dngan wanita beaufort janji ingin nikah tapi tak nikah tiba tiba barangnya ada di atas kepala. betul ke cerita tuu Najun?” kata isteriku.

“Memang betul. Orang Beaufort pandai buat begituu ” akui Najun. “korang pandai?” tanya Denna. “aku pandai bikin orang wanita saja. Hahaha” kata Najun. “kalau barang wanita di atas kepala wanita itu, ramai lelaki berebut ingin masukkan batang kote nya. hahaha” kata isteriku.

“hahahaha” Najun ketawa sama. “korang nii nakal lah” kata isteriku sambiil mencubit lengan Najun. Lepas mereka lihat Tamu Kota Belud, mereka singgah makan di sebuah restoran di pekan Kota Belud.

Kemudian mereka naik ke Kundasang kaki Gunung Kinabalu. Petang itu cuaca amat segar. “Cantiknya Najun” kata isteriku kagum melihat keindahan Gunung Kinabalu di sebalik awan mendung. “hari ingin hujan agaknya” kata Najun.

Jalan yanng berliku liku menyebabkan Najun tidakk membawa laju kereta itu. Sampai di Kundasamng, mereka singgah di tempat orang mendaki Gunung kinabalu. Najun tolong mengambil beberapa keping gambar isteriku utk dimasukkan dlam facebooknya.

Mereka turut berganbar berdua dishoot oleh orang yanng ada di situ. “korang peluk sikit isteri korang” kata orang yanng ambil gambar itu. Najun peluk isteriku dan isteriku tidakk kesah krna mereka dianggap suami isteri.

“Cantik gambar kita” kata Najun yanng melihat gambar gambar yanng ada dlam kamera digital isteriku. “Macam suami isteri” kata isteriku. “hahaha” ketawa Najun. Mereka kemudiannya singgah di pekan kundasang melihat orang jual sayur segar yanng terdapat di Kundasang.

Selepas itu mereka singgah di Hotel Kundasang yanng dibina di zaman Berjaya memerintah Sabah. itulah satu satunya hotel terbesar di pekan itu. Mereka singgah minum kopi. Hujan di luar lebat sekali.

Kisah Lucah stim Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim Novel Blue

Dah setengah jam hujan ribut. “Tuan tuan dan puan puan. sesiapa yanng ingin pergi ke Kota Kinabalu sekarang tidakk dapat pergi krna ada tanah runtuh 10 km dari sini” kata satu pengumuman yanng kedengaran di seluruh lobi hotel dan coffee house.

“macam mana nii Najun? kami tak dapat balik ni” kata isteriku bimbang. “Kita bermalam di sinilah” cadang Najun. “Jom kami gi ambil bilik” ajak isteriku kepada Najun supaya pergi ke receptionist.

“Semua bilik yanng ada dua katil sudh penuh. Tinggal bilik yanng ada satu katil sahaja. korang berdua suami isteri ambil bilik inilah’ kata receptionist kepada Najun. “macam mana?” tanya Najun.

“ambillah” kata isteriku dan die terus membayar cash deposit hotel itu. Mereka terus masuk bilik. Hujan di luar masih lebat. Najun duduk di kerusi yanng ada dlam bilik itu.
Kisah Kongkek Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim

  • Isteriku call saye beritahu tak dapat balik krna ada tanah runtuh. Jalan yanng menghubungkan Kundasang dngan Kota Kinabalu terpaksa ditutup petang ini. Pagi esok baru kerja kerja membersihkan tanah runtuh selesai.
  • “Najun mana? ‘ tanyaku. “Najun duduk di bilik sebelah” kata isteriku. “Okay, jaga diri baik baik, bye bye” kataku yanng meletakkan handphone. “kenapa tak beritahu suami kami duduk sebilik?” tanya Najun.
  • “Nak mampus?” kata isteriku. “Duduk sebilik bukan duduk sekatil. saye tidur di kerusi ini korang tidurlah di atas katil” kata Najun. “Bila hujan berhenti kami pi beli t shirt utk malam ini. baju utk esok pun tak ada” kata isteriku yanng menukar tajuk perbualan.
  • “ya” kata Najun sepatah. “aku ingin mandi dulu, korang duduklah” kata isteriku sambiil menukar pakaiannya dlam bilik air. Selepas mandi isteriku berkemban dngan tuala. Najun telan air liur melihat tubuh isteriku yanng berkemban itu.

“korang mandilah Najun” arah isteriku sambiil menghulur tuala yanng satu lg kepadanya. Najun terus masuk dlam bilik air. Lepas mandi Najun pun pakai tuala juga. Tubuh sasanya menyebabkan isteriku pula telan air liur.

Isteriku baring di atas katil dngan berkemban tuala. “sejuklah Najun. Tutuplah air cond” arah isteriku. Najun tutup suis air cond dan die kembali duduk di atas kerusi sambiil memandang kepada isteriku.

“korang naiklah di sini. macam tak biasa dngan wanita pulak. Kata daah biasa kahwin tapi belum nikah” kata isteriku sambiil ketawa. Najun seperti orang bodoh naik di atas katil duduk di sebelah biniku.

“Bukalah tv” kata biniku. Najun ambil remote tv di sebelahnya dan buka hbo. cerita penuh dngan romen. “Sejuklah Najun” kata isteriku. “Dah tutup air cond tadi” kata Najun. “Di Kundasang nii memangg sejuk macam genting Highlands. tak pasang air cond pun tetap sejuk” kata isteriku.

“korang pegang tubuh aku. Sejuknya” kata isteriku sambiil menarik tangan Najun memegang bahunya. Tiba tiba tuala terlucut. Najun ternampak gunung isteriku. “Besarnya Gunung Kinabalu” kata Najun ketawa. “Ni bukan Gunung Kinabalu. ni Gunung Tahan” jawab isteriku ketawa.

Cite ghairah Sex Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim

Biniku ambil tuala itu ingin menutup gunungnya yanng tersembul namun Najun kata tak payah tutup. “korang ingin buat apa?” tanya isteriku. “nak tengok Gunung Tahan. Cantik” kata Najun. “Cantik apa daah tua” kata isteriku.

“cantik kalau dihisap sedapnya” kata Najun. “Nak hisap, hisaplah” kata isteriku. Najun pun menghisap payudara isteriku. “Sedapnya Najun” kata isteriku. batang kote Najun terus keras bila menghisap payudara isteriku bertalu talu.

Biniku buang tuala Najun dan die terus menghisap batang kote Najun yanng besar dan panjang itu. batang orang muda ternyata keras sekali. Mereka dlam posisi 69 di atas katil itu.

Najun menjilat pantat isteriku manakala isteri menghisap batang kote Najun. Kemudian Najun duduk di atas isteriku sambiil mengucup bibir isteriku. Lidahnya dikulum kulum. Najun pun masukkan batang kote nya ke dlam lubang isteriku.

“Sempitnya. Kalah anak dara” kata Najun memuji lubang pantat isteriku. Lama mereka main secara missionary, akhirnya mereka sama sama capai klimaks. “Sedapnya Najun. Keras betul. Suami saye sibuk dngan bisnes daah lama tak main dngan aku. daah sebulan. Bila tengok korang tidakk berbaju nafsu saye meluap luap” kata isteriku sambiil memeluk Najun.

Jam 7 petang bila hujan reda mereka pergi ke supermarket berdekatan membeli t shirt utk malam itu dan esoknya. Seluar dlam dan coli turut dibeli serta t shirt dan seluar dlam Najun.

Selepas makan malam mereka terus masuk ke bilik. “Ada orang kata ingin tidur di atas kerusi” kata isteriku. “Kita kan suami isteri. Mana bolehh tidur atas kerusi. Hahaha” kata Najun sambiil masuk dlam selimut isteriku.

“Petang tadi daah sah kami nikah?” tanya isteriku. “Sah. Hahaha” kata Najun. Mereka pun terus berkucupan dan lama mereka beromen. Sekali lg mereka main dngan penuh kenikmatan. Malam itu mereka main lg secara isteriku duduk di atas dan doggy style.

Sampai pagi banyakk kali mereka main sampailah subuh mereka kepenatan. Jam 9 pagi mereka meninggalkan Kundasang dngan penuh kenangan ke Kota Kinabalu. Bila kusampai jam 12 tengah hari di Hotel, suamiku ada di lobi.

“Tanah runtuh daah ok pagi ini? nasib baik sayang selamat dngan Najun” kataku. “Pagi ini jalan daah ok, saye naik bilik dulu bang” kata isteriku meninggalkan saye dngan kawan kawanku di lobi.

Sejam kemudian saye kembali ke bilik. Kulihat isteriku tidur. Entah berapa round die diratah oleh Najun malam tadi. Sebenarnya petang semalam tidakk ada tanah runtuh di Kundasang. saye dan Najun sudh berpakat dngan recepitionist supaya buat pengumuman palsu itu.

Saye dan Najun sudh plan supaya Najun dapat menikmati tubuh isteriku manakala saye pula dapat meratah tubuh muda Kadazan yanng disupply Najun di bilik hotelku. namun isteriku tak tahu plan ini semua.

Yg penting Najun dapat duit yanng lumayan dariku krna kongkek isteriku.

Cerita seks bohsia manja, , Cerita Malay awek jepun seksi

Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim, and Cerita memantat janda tetek besar, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita lucah malay seks, 2018, Cerita melayu isteri sundal, ki kkl, Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim, Cerita Malay awek jepun seksi, and Cerita seks bohsia manja, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita Blue dara cun cipap gatal, Cerita Blue dara cun cipap gatal, and Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim, Cerita seks bohsia manja