Geram Tengok Tetek Besar Amoi

Geram Tengok Tetek Besar Amoi | Kisah lucah nii dimulai saat Amoi tue baru pindah rumah sebelah kat saya, aku pon sebab boring punya pasal tolonglah die pindah, menyibuk pon dia.

Die nii pon blh tahan jg bentuk badannya. Namaya Lenny, seorang executive, tapi belum ada kereta sebab kereta Wajanya belum ready lagi. Cerita punya cerita rupanya die punya office kat sebelah office aku aje kat kl.

Cerita seksi Geram Tengok Tetek Besar Amoi Kisah seks

So seminggu lepas die pindah aku pon offerlah kalau kalau die mahu tumpang aku pergi kerja sama sama. Lenny pon setuju, sebab public transport dari apartment kitorang ke kl payah sikit, krna die kata die belum ada special lagi, aku pon seronok sangatlah, sebab aku bujang lagi.

Cerita lucah malay seks, , Cerita melayu isteri sundal

Aku kata kalau mahu ikut aku kena tolong kejutkan aku pagi pagi sebab aku nii masuk kerja ikut suka hati, sebab aku boss kecik kat ofis. so die kata okay.

Oleh krna apartment tue belum ada phone line, aku pon bagi kunci rumah aku kat Lenny. Pagi tadi Lenny datang kejut saya, tapi kali nii aku rasa basah dan sejuk semacam pelir saya.

Bila aku terjaga rupanya Lenny sdg mengulum dan menjilat batang pelir aku macam icecream apa lagie aku terjaga batang pelir aku pon terus terjaga macam asakar sdg berbaris. krna dahh tak tahan sangat aku pon bangun lalu aku tarik Lenny yng cuma memakai baju gaun tidur.

Citer berahi Geram Tengok Tetek Besar Amoi Cite lucah

Terus cium mulut dan pegang kedua buah dada besar dia. Lenny cakap slow sikit, tak lari kemana punya. aku buka baju dia, tue die buah dada besar bulat dan tegang, puting die pon bukan main tegang lagi.

Tanpa banyakk cakap aku terus nyonyot buah dada besar Lenny sambill duduk, sambill tangan meramas ramas buah dada besar yng sebelah, dan bergilir gilir, lepas sebelah kiri sebelah kanan, kadang kadang tue aku geram sangat sampai menjerit Lenny sebab sakit.

Cite blue Geram Tengok Tetek Besar Amoi Cerpen syok

  • Semua tue kitorang buat sambilberdiri atas lutut masing masing. Lenny pulak meraba raba dan mengusap batang pelir aku sambill mencium cium rambut saya, sebab aku sdg sibuk menyoyot buah dada besarnya.
  • Bila dahh puas dngn buah dada besar Lenny, Lenny minta aku jilat pantat nya pulak, aku pon apa lagie terus menjilat panatatnya, wah wanginya sebab Lenny dahh spray dngn parfume jenama mahal punya.

Saya pon menjilat jilat pantat Lenny, pantat tembam bohsia amoi nii sedap giler, aku jilat bibir pantat nya kemudia aku masukan lidah aku kedalam lubang pantat nya. Lenny dahh tak tahan pulak minta aku masukkan batang pelir pulak, air Lenny jngan katalah memanng banyakk sampai basah muka saya, macam cuci muka lah pulak.

Cerita nafsu Geram Tengok Tetek Besar Amoi Kisah syok

Lenny terus baring dan membuka kakinya luas luas untk memberi peluang kepada batang pelir saya yanng keras stim nii masuk dlam pantat tembam amoi nie. Susah jg mahu masuk sebab Lenny nii rupany masih dara lagi.

Cerita blue Geram Tengok Tetek Besar Amoi Cerita nafsu

Bila dahh masuk Lenny merengak bagai mahu rak, sedapnya pantat Lenny tak tau mahu cakap. bila dahh sorong taik selama lebih kurang 10 minit tibalah saat saat bahagia, aku pon tanya Lenny, ‘in or out? ‘, Lenny cakap ‘Outside, outside. ah ah ah ‘ aku terus cabut batang pelir aku dahh melutut, apa lagie sperma aku terus memancut dngn deras nya dan terus landing kat atas buah dada besar Lenny, ada jg titik titik yng terlepas samapi kemukanya.

Hari tue kitorang tak jadi pergi kerja, Lenny ambik cuti lagie dua hari, aku pulak ambik cuti seminggu. Sedap punya pasal. Hari tue kitorang bersetubuh sampai 4 kali, sampai sperma akupun keluar sikit aje.

Cerita memantat janda tetek besar, , Cerita seks bohsia manja

Geram Tengok Tetek Besar Amoi, and Cerita Blue dara cun cipap gatal, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, 2018, Cerita Blue dara cun cipap gatal, ki kkl, Geram Tengok Tetek Besar Amoi, Cerita seks bohsia manja, and Cerita lucah malay seks, Cerita seks bohsia manja, Cerita melayu isteri sundal, Cerita stim bohsia pantat gebu, and Geram Tengok Tetek Besar Amoi, Cerita Blue dara cun cipap gatal