Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2

Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 | Nikky melepaskan tangannya lalu terserlah faraj nya yanng tembam memutih dengann bulu bulu jarang yanng bolehh dikira, alor rekahannya memerah dengann biji kelentit terletak elok diatasnya.

Aku terus menarik kudup kelentitnya untk melihat keseluruhan suis berahinya, bijinya agak panjang juge maklumlah. zakar ku terus mencanak naik tersenggut senggut dan tanpa disuruh Nikky terus mengusap manja smbil berbisik “Your dick is fat and long not like daddys. short” “How can a huge thing like yours can penetrate women faraj without pain?”.

Nampaknya rasa mahu tahu bgitu tebal dihati Nikky lalu smbil menggosok gosok badannya aku berkata “Uncle have two wives but none of them run away bila tengok uncle punya malah mereka suka dan mahu selalu merasa zakar uncle ni. kalau Nikky suka bolehh cuba nanti tapi uncle tak mahu paksa”.

Cerita memantat janda tetek besar, , Cerita Blue dara cun cipap gatal

Nikky merebahkan kepalanya lalu ku sambut dan kami bercium sepuasnya smbil meneruskan mandian kitorang. aku mengeringkan badan Nikky smbil meminta ia berpakaian dan aku menyusul di belakangnya ke arah bilik masing masing.

Cite ghairah Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 Novel seksi

Aku cume memakai boxer dom bila Nikky memanggil aku ke biliknya, rupanya ia meminta aku membantunya mengeringkan rambutnya smbil ia menyapu sedikit bedak di pipinya, ia cume memakai bathrobe tanpa mengikat tali di pinggangnya.

Aku jadi tak tahan lalu ku pusingkan badannya menghadapku dan tanpa berkata apa apa Nikky mencium bibirku dengann rakusnya. aku mencempungnya lalu membawanya ke bilikku kerna katilnya lebih besar jadi lebih senang kalau mahu berjuang dengann dara pingitan sorang ni.

Pakaiannya dahh terlucut habis smbil tangannya merangkul pangkal tengkukku, “Uncle do it to me but please be gentle cos I am still virgin takut koyak rabak my pussy nanti” “Dont worry my dear I know what to do. sure Nikky mahu lagie nanti bila kena uncle punya”.

Kami bergomol sakan dengann saling menjilat tubuh masing masing pandai gak anak dara nie beromen, kami berpusing lalu melakukan 69 faraj nya habis lencun ku kerjakan dengann biji kelentitnya dahh memerah menerima hisapan dan jilatan lidahku entah dahh berapa kali ia klimax aku tak pasti cume mulutnya yanng kecil tuu tak dapat menerima kemasukan batang zakar saye yanng dahh membesar serta memanjang ke tahap maksimum tersedak sedak Nikky menggagahi tojahan batang zakar saye dalamm tekaknya.

Aku berhenti lalu membaringkan dara ini bontot nya ku alas dengann bantal kecik smbil melapikkan tuala putih di bawahnya. Kedua dua kakinya dilipatkan lalu ku sandarkan pada badanku aku membawa kepala zakar ku mengusap ngusap biji kelentitnya; mulut faraj nya yanng masih tertutup rapat agaknya ia takut lalu menyepit lubangnya tapi lurahnya dahh lencun dengann air pelicin yanng membasahi hingga ke lubang jubur nya.

“Uncle akan mulakan kalau Nikky rasa sakit tolak dengann kaki ke badan uncle ye”. Ia cume angguk samada ia faham atau tiidak aku tak tahu. aku menguakkan labia majoranya lalu meletakkan kepala zakar ku dimulut salur faraj nya smbil menekan nekan halus dan perlahan kepala zakar ku membelah laluan sempit Nikky buat pertama kalinya sedikit demi sedikit hingga sampai ke kulipis daranya, Nikky tersentak smbil membuka matanya bila merasa zakar ku dahh menyentuh selaput daranya.

Aku menghadiahkan sebuah senyuman smbil mengucup pipinya “I know you can do it” Kataku, ia cuba membalas senyumku tapi jelas terbayang kegusaran di wajahnya. aku menarik semula zakar ku lalu meletakkannya betul betul dicelah alor yanng menunggun tembamnya lalu ku henjut masuk dengann agak keras, kepala zakar ku menyelinap masuk memecahkan kulipis daranya, Nikky yanng terkejut tiba tiba jer cuba bangkit berpaut pada tanganku “Sakit uncle its so painful yours too big for me please stop uncle. please” aku menarik keluar zakar ku tapi sebaik jer kelegaan datang kepadanya sekali lagie aku menekan dengann keras dan berderut rasanya zakar ku menyelinap masuk sampai ke dasarnya terjungkit bontot Nikky menahan kemasukan batang zakar ku, ia memandangku smbil merambu air matanya menahan pedih faraj nya yanng terpokah buat kali pertama.

Aku memangku kepalanya smbil mendakap erat ke dadaku dengann batang zakar ku jauh terbenam dalamm lubuk faraj nya yanng menyepit kuat sebagai menghalang kemaraan zakar ku malangnya kepala zakar ku dahpun mencecah batu meriannya, perlahan lahan aku mula menggerakkan zakar ku keluar masuk sedikit demi sedikit si Nikky dahh mula tenang kakinya ku turunkan agar mengangkang dengann lebih selesa untk menerima tojahan padu zakar ku sebentar lagi.

Tanpa menunggu lebih lama lagie aku memulakan adegan sorong tarik sepenuhnya yanng walaupun pada mulanya terasa berat bagaikan di gear pertama bahana ketatnya lubang dara nie namun koi koi ia mula memberi ruang untk batang zakar ku bergerak dengann selesa dan licin.

Akupun bungkas sauh terus melayarkan bahtera di awal malam itu, bersiul siul mulut Nikky menahan tojahan demi tojahan dan asakan demi asakan batang zakar ku yanng dahh membesar padu “Sedap uncle. sedap sungguh fuck me. fuck me real hard” Terdengar rintihan Nikky smbil badannya menggeleding menahan kesedapan yanng kini mula membakar setiap urat dan liang romanya.

Badannya habis berpeluh malah bulu roma di lengannya jelas berdiri bagaikan orang kesejukan, aku menghayun semakin laju sesantak yanng mampu diterokai zakar ku hinggalah tiba tiba ia memelukku dengann cukup kuat smbil kemutan liang faraj nya mencengkam batang zakar ku “Ah. I am cummin. cummin oh sedapnya uncle sedapnya” Ulangnya bertalu talu dan aku membiarkan pompuan muda ini menikmati klimax sulung batang zakar yanng terendam jauh dalamm lubang faraj nya.

Nikky membuka matanya smbil tersenyum meskipun dahinya masih berkerut antara kenyataan dan mimpi. “Begini rasanya ya uncle, first the pain that almost knock out me than followed by this feeling. ohh uncle you are so wonderful”.

Aku cume angguk smbil memusingkan badannya mengiring smbil memulakan tojahan sekali lagi. “Ahh. this one so full uncle please be gentle” rayu si Nikky, memanng main mengiring masuknya lebih dalamm tapi nikmatnya juge bertambah aku menekan masuk setakat yanng bolehh dan mula melajukan tusukan demi tusukan tak lama si Nikky klimax lagie walaupun datangnya kali ini lebih kecil berbanding yanng tadi.

Badan kami dahh habis lencun dengann peluh yanng jatuh berbiji biji kebetulan aircond dalamm bilik memanng tak ku pasang untk menambahkan sensasi bersenggama dalamm suhu bilik. “Nikky masih bolehh bertahan lagi” tanyaku die cume mampu memandang lalu ku balikkan badannya secara doggie dan balun lagie hingga tertiarap pompuan muda nie menahan hentakan.

Kisah seronok Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 Cite kongkek

Aku menelentangkannya semula smbil berbisik “Uncle mahu Nikky cuba dayung sekali lagie and we can cum together try your best and give me the big one”. aku menopang sebelah kakinya smbil berdayung perlahan lahan aku dapat merasakan si Nikky cuba mengikut alun dayunganku dan bersama sama belayar sekali lagi, aku mempercepatkan dayungan smbil mengangkat sedikit bontot nya, nafas Nikky kembali kencang dengann mulutnya berdesis sekali lagie aku tahu die akan klimax bila bila masa jer lalu ku tojah sekeras mungkiin dalamm dalam dan panjang panjang supaya ia benar benar mengalami keseronokan bersenggama bagai mereka yanng dahh berumahtangga.

Si Nikky cuba membalas dengann memberikan kemutan kemutan kecil yanng beralun alun getarnya setiap kali batang zakar ku menojah masuk, aku mendakap badannya kemas kemas membiarkan kakinya membelit pundakku lalu ku benamkan sedalamnya batang zakar ku terus crit.

Crit. critt sperma ku memancut ke dalamm lubang faraj pompuan muda nie hingga bergegar badannya menahan gelombang berahi yanng ku lepaskan tambahan pula dahh lebih tiga hari aku tiidak menyentuh faraj bini biniku memanng ku simpan untk ku lempiaskan buat si Nikky.

Perlahan perlahan ku lepaskan tubuhnya yanng dahh lembik tak bermaya terkapar cume nafasnya jer yanng turun naik smbil tuu aku menarik keluar zakar ku yanng dahh separa kendur, lubang faraj nya terbuka smbil sperma yanng baru ku pancutkan meleleh keluar menuruni lurah bontot nya lalu jatuh ke atas tuala yanng ku lapikkan di bawah bontot nya.

Aku mencium dahinya tanda terima kasihku ia membuka matanya smbil membalas ciuman di bibirku, kami terbaring keletihan dan terus hanyut. Sebaik terjaga aku merasakan sangat lapar kerna seharian masih belum pekena yanng heavy lagie cume zakar jer yanng dahh dapat habuan tapi perut dak lagi, aku menggerakkan Nikky agar bangun die terpisat pisat mengesatkan matanya smbil cuba menutup tubuhnya yanng bolen seratus peratus tapi “Tak payah cover anything Nikky cos uncle have seen all of it indeed” tambahku lagie “Cepat bersiap kitaorang kena makan sikit nanti tak larat pulak”.

Novel kongkek Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 Novel lucah

  • “What do you mean tak larat uncle. Im still young and full of energy. may be on your side Im not so sure” hantu betul budak nie ke situ pulak fikirnya bentak hatiku.
  • “No Im not talking about mainlah itu kejap lagie kitaorang bolehh sambung balik tapi kalau tak makan macamana mahu main lama lama” terus aku cempung pompuan muda tuu ke bilik air dan suruh die bersihkan badannya yanng berbau sperma dan peluh.
  • “By the way uncle mahu tanya sikit. tadi uncle pancut kat dalamm tak apa ke nanti buncit pulak perut tuu baru padan muka” soalku “No problemlah uncle Im now on a safe side. kalau tak tentu uncle tak dapat punya” smbil die tertawa menampakkan giginya yanng cantik.
  • Stlah bersiap kami terus menaiki buggy yanng sengaja ditinggalkan sebuah terus menghala ke Coffee House membuat pesanan dan makan, aku lihat si Nikky nie makan bgitu berselera agaknya lapar sangat hingga habis licin pinggannya tak bersisa kalau ikut pesan orang tua pompuan yanng tak membazir makanan seperti si Nikky nie elok sangat dibuat bini kaya raya kome nanti.

Selesai makan kami kembali ke villa, aku menikmati cigar Daviddoff bila Nikky membawa secangkir kopi hitam bersama segugus anggur smbil aku menghembuskan asap cigar perlahan lahan si Nikky menyuapkan anggur sebiji sebiji ke mulutku aduh nikmatnya rasa kalaulah die nie dahh habis bersekolah mahu aku meminang kat tokeh untk jadi biniku sorang lagi.

“Uncle mind you I tanya soalan. do you think Im pretty enough to be someone wife?” “Why?” Tanyaku balik “Dead sure you are pretty enough. malah more than pretty you have everything. you know like anak orang kaya pandai pulak tuu heh. susah juge mahu cari calon husband nanti” aku mengusik Nikky.

“But I have someone in my mind but die nie so difference kalau mahu compare with my self” Jelas si Nikky lagie “So Nikky cakap jer kat uncle nanti uncle kasi tau tokeh pilihan hati Nikky die mesti dengar cakap uncle”.

Si Nikky datang menghampiriku smbil memeluk leherku “Masalahnya orang tuu ialah uncle sendiri” aku pura pura terkejut “Unclekan dahh tua tak sesuai untk Nikky” “Tapi bolehkan uncle you masih handsome and benda you tuu masih kuat lagikan. bolehlah uncle” Rayu Nikky.

“Okay but Nikky must promise to finish your study with flying colours. so I will reserve a place for you. and one more never to flirt around must take care of yourself” aku bertegas.

Novel seksi Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 Cerita syok

Mendengarkan itu sekali lagie ia mencium bibirku lalu kami berkucupan semula dengann penuh nafsu smbil perlahan lahan bergerak ke arah bilik tidur semula. Tanpa bnyak bicara kami terus bertelanjang bolen smbil bergomol sekali lagi.

Kakinya berjuntai di birai katil dan aku terus menikam masuk batang zakar ku ke dalamm liang faraj nya dengann sekali henjut sampai ke dasarnya. Nikky terangkat lagie bontot nya agaknya masih ada saki baki sakit yanng dirasainya tapi tak lama die terus menerima dengann air pelicinnya tumpah membasahi alor yanng merekah memudahkan pergerakan keluar masuk batang zakar ku berdecap decup rasanya faraj muda si Nikky ni.

Aku melipatkan kedua dua kakinya smbil meminta ia memaut kakinya sendiri dalamm posisi ini kedua dua lubang faraj dan jubur berada dalamm kedudukan yanng mudah untk dipacu sepuasnya. aku meneruskan mengasak lubang faraj nya smbil melumurkan air pelicin pada mulut lubang jubur nya pula.

“You want to fuck my anal uncle?. if so please be gentle your cock so huge and my anal so small” bimbang juge si Nikky nie takut koyak lubang jubur nya yanng comel tuu “I will do it slowly so very slowly. takanlah I mahu rosakkan my future wife” aku memujuk.

Cerpen rogol Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2 Citer seronok

Aku terus mencabut keluar zakar dari lubang faraj nya dan perlahan lahan menlendat pembukaan jubur nya. “Nikky sayang tahan sikit ye kalau sakit tapi kalau sakit sangat cakap tau” Tambahku lagi.

Seraya itu aku menekan masuk perlahan lahan bila ku pastikan sudahh cukup licin jubur nya untk menerima kepala zakar ku yanng dahh kembang tu, lama juge aku mengulit barulah Nikky melepaskan kawalan bagi membolehkan kepala zakar ku menjenguk masuk buat pertama kali dan terus aku tekan sedikit lagie hingga melepasi hasyafahnya.

Mulut si Nikky ternganga smbil menahan kemasukan kepala zakar ku “Sakit uncle lebih sakit dari my pussy so please uncle” aku tak menjawab cume angguk dan mengeluarkan semula kepala zakar ku, agak tercohong juge lubang jubur Nikky sebelum merapat semula.

Sekali lagie aku mencuba membenamkan kepala zakar ku lalu ku tekan dan tarik secara kecilan untk membolehkan si Nikky memberi ruang kemasukannya smbil tanganku mengurut ngurut bontot nya, sekali jer ia melonggar terus aku menekan keras memasukkan lebih dalamm batang zakar ku.

Nikky terjerit kesakitan dan hampir jer melepaskan kakinya tapi sempat ku tahan so sebelum ia bertindak sebaliknya aku menghuja sekali lagie hingga santak tak bolehh masuk lagi, Nikky makin kuat tangisnya tapi aku dahh tak peduli lagie terus jer memainkan keluar masuk batang zakar ku.

Ketatnya tak bolehh mahu cakap maklumlah dahh le pertama kali iapun dalamm rela tak rela jadi tambah menyempitkan lagie laluan. aku meneruskan dayungan sementara esakan si Nikky kian reda smbil ia memandangku, aku mengenyitkan mata tanda ok dan die membalas dengann senyuman yanng gusar, air matanya ku seka smbil ku kucup bibir dan pipinya.

Kelegaan itu membuatkan aku didatangi gesaan pancutan mani yanng menghampiri lalu tanpa berkata apa apa ku pacu Nikky sungguh sungguh sampai terdengik dengik ia menahan paluan demi paluan. aku meniarapkan terus tubuhnya dan dengann membelitkan kakiku pada kakinya yanng terkangkang luas ku tusuk sedalam mungkiin lubang jubur nya lalu semburan demi semburan sperma ku terhambur dalamm lubang jubur nya yanng hampir relah ku kerjakan.

Nikky menggigit bucu bantal menahan asakanku yanng bertubi tubi tuu dan kalau tiidak tentulah jeritannya kedengaran membelah malam di pinggir hutan berkenaan. aku mencabut keluar batang zakar ku dengann kelelahan yanng memanjang si Nikky berpusing lalu perlahan lahan mengurut batang zakar ku smbil menjelirkan lidahnya mengambil saki baki sperma yanng masih melekat di hujung mulut zakar ku.

Sambill tuu ku lihat pehanya basah akibat lelehan sperma yanng keluar, Nikky terus mengulum zakar ku sehingga benar benar kendur barulah ia melepaskannya. “I love you uncle. love you so much” dan kami berdakapan hingga tertidur

Cerita seks bohsia manja, , Cerita memantat janda tetek besar

Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2, and Cerita basah isteri seksi gersang, Cerita seks bohsia manja, Cerita Malay awek jepun seksi, 2018, Cerita lucah malay seks, ki kkl, Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2, Cerita basah isteri seksi gersang, and Cerita memantat janda tetek besar, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita melayu isteri sundal, Cerita basah isteri seksi gersang, and Gadis Faraj Kecik Nak Zakar Besar 2, Cerita Blue dara cun cipap gatal