Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1

Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 | Ada sebuah syarikat yang mana asalnya hanye dimiliki oleh sepasang suami dan bini. Walaupun kecil tapi syarikat ini mampu menembusi peluang peluang bisnes di timur, barat, malah sampai ke Afrika Selatan.

Stlh kami menguasainya Chairman telah meminta aku menjadi salah seorang pengarah bagi membetulkan pengurusan dan akaun syarikat yang serabut maklumlah tipikal ala Petaling Street. Tokeh asal bersama bininya kini hanye memegang kira kira 15% je saham manakala selebihnya dikuasai oleh gagasan korporat kitorang.

Akupun adalah datang melawat dan berbincang dengaan mereka cara terbaik menguruskan syarikat dan menyusun semula staff sebab dari segi kewangan syarikat itu membuat keuntungan yang agak besar berbanding saiz dan modal berbayarnya.

Cerita seks bohsia manja, , Cerita stim bohsia pantat gebu

Satu hari tokeh meminta aku datang ke rumahnya sebab ada sedikit keraian yang diadakan lagipun aku belum pernah bertandang ke rumahnya. aku sampai kira kira jam sepuluh malam dan kebanyakan tetamu telahpun beredar hanye tinggal mereka yang rapat je dengannya.

Cerita seronok Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 Cerita seksi

Tokeh dan bini menyambutku dengaan mersa dan memperkenalkan aku kepada tetamu yang masih tinggal. aku mengambil tempat duduk sambiil menjamu selera, “Uncle ingin minum apa” tetiba je aku disapa oleh seorang awek manis berpakaian ketat dan seksi.

Masih muda barangkali baru 19 tahun umurnya. “Apapun blh sweetie tapi no liquor or beer for uncle” die terus beredar. “Ini minuman uncle blh tak” kali ini aku lihat seorang lg awek manis tapi lebih muda dari yang tadi agaknya masih sekolah kata hatiku.

Ia menghulurkan segelas minuman ringan ginger dan aku menyambutnya, ia tersenyum aduh manjanya bisik hatiku. sedang aku melayan fikiran bini tokeh datang menghampiriku “So sorry boss, tak cukup tangan ingin layan” aku jawab “takpa aku faham, by the way tonite sapa punya birthday?” aku bertanya “No not birthday tapi itu anak sulong aku die dapat promoted buat degree jadi save die punya masa belajar” sambiil bini tokeh mengamit tangan meminta anaknya datang.

Rupanya awek manis yang bertanyakan minuman tadi tuu adalah anak tokeh. Ia datang sambiil menghulurkan tangannya bersalam, “My name is Shierly and this is my sister Nikky” aku menyambut tangan mereka.

“I know who you are dad and mum always mention you as an enormously rich and charming partner of their company”. “Oh no jngn puji uncle tinggi sangat nanti jatuh sakit” “but its true isnt it” tambah si adik.

Bini tokeh beredar meninggalkan kami sebab ada tetamu yang akan berangkat balik so akupun bersembanglah dengaan kedua dua anak partner ku itu. Barulah aku faham si Shierly rupanya dapat melompat ke tahun dua program ijazah krna resultnya yang sangat baik di salah sebuah ipts manakala adiknya masih belajar di tingkatan empat tapi dari susuk tubuh nampak keduanya hampir sama je mcm kembar.

Tak lama si tokeh datang bila melihat kami rancak berbual tapi tak bnyk yang dapat dicelahnya sebab kami bercakap highly academic matters. aku sempat mengeluarkan satu sampul surat sambiil menghulurkan kepada Shierly.

“This is a small token from me” die membukanya “Wau thank you uncle but this is too much” katanya bila melihat tiga ribu ringgit dlam sampul berkenaan. “From now on our company will give anything to you for education and I hope one fine day I want both of you to take command and managed the company so belajar rajin rajin kalau tak cukup kat sini luar negarapun boleh”.

Mendengarkan itu Shierly terus mencium pipiku tanda terima kasihnya sambiil berkata “Now uncle please return my kiss. aha bukan senang ingin cium pipi anak dara depan ayahnya” die melawak sambiil menghulurkan pipinya, aku memandang tokeh die hanye tersengih sambiil mengganggukkan kepala.

Aku mencium pipi Shierly. “What about me?” tanya si Nikky “You nanti dulu kite tunggu lepas spm if your result ok than uncle akan offer the same thing like Shierly”.

“Jadi lambat lg le ingin dapat cium uncle ye” tambahnya melawak. Kedua dua anak dara tokeh cukup pandai berbahasa maklumlah anak zaman kemajuan sikitpun tak pelat mcm emak dan ayahnya.

Kedua dua mereka beredar, tokeh kemudian berbincang mengenai bisnes dan memberitahu bahawa Lima di Langkawi kali ini die mahukan aku menyertainya krna ingin memperkenalkan aku dengaan rakaniaga antarabangsanya semasa pameran berkenaan dan sambiil tuu bolehlah kite holiday sikit sebab sekolah dan kolejpun cuti masa tuu katanya.

Cerpen melayu Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 Cite ghairah

Aku jawab nantilah aku confirm, seterusnya aku mohon beredar sebab haripun daah lewat sambiil mengucapkan berbanyak terima kasih krna mengundang aku ke rumahnya. Keesokkan harinya aku meminta setiausahaku menefon tokeh menyatakan kesediaanku untk ke Lima dan minta tokeh uruskan segala galanya.

Menjelang pameran Lima tokeh menefon aku memberitahu ada sikit problem sebab tiket kapalterbang pada hari kami hrs pergi daah habis die terlupa booking awal dan problem yang paling besar ialah tak dapat ingin sewa kereta kat sana juge daah habis because we need car badly kat sana sebab ingin jumpa klien dan tentukan produk untk di pasarkan semula selalunya meeting di tempat lain mungkiin di Kuah atau Datai katanya.

So aku kata nanti petang aku jumpa die kat rumahnya untk berbincang lebih lanjut. aku sampai awal di rumahnya tokeh dan bini masih belum sampai hanye maid yang membukakan pintu mempelawa aku duduk sambiil membawakan minuman ringan.

“Hello uncle, apa kabar” aku terkejut bila disapa oleh Shierly, “Uncle duduk dulu minum minum sebab dad and mum dlam perjalanan agaknya” aku hanye angguk. Sebentar kemudian Shierly datang ia hanye memakai t shirt nipis labuh tanpa bra yang jelas menampakkan puting buah dada nya die juge tak memakai panties krna tak nampak alornya.

Cite nakal Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 Citer sex

  • Shierly terus duduk di hadapanku tanpa menyilangkan kakinya jadi jelas kelihatan bulu cipap nya yang hitam tapi agak nipis. aku serba salah dibuatnya sebab batang zakar ku daah mula ingin keras tapi terpaksa kontrol, tak lama Nikky pula sampai dan Shierly terus bangkit sambail berkata “Uncle aku mandi dulu panas rasanya”.
  • Nikky membawa kerja sekolahnya dan bertanyakan sikit sikit kepadaku, disebabkan hal fizik jadi tak jadi masalah bagiku membantunya. Seluar ketat yang dipakainya jelas menunjukkan ketembaman cipap nya dan kalau tidakk di rumahnya pasti tanganku daah mengusap si tembam itu, aku tak tahan lg lalu duduk di sebelahnya sambiil tangan kiriku menyentuh pehanya dan perlahan lahan bergerak ke arah kangkangnya.
  • Nikky tidakk membantah malah membuka kangkangnya bagi memudahkan tanganku meraba cipap nya. Tembam dan lembut sungguh rasanya cipap dara ni, Nikky kemudiannya terus duduk atas ribaku merangkul leherku dan sepontan kami berkucupan sambiil die menggesel geselkan cipap nya pada batang zakar ku yang daah keras mencanak.
  • Aku cepat cepat menguasai diriku “We better stop your parent will be home anytime” kataku dan kami sama sama berdiri, Nikky hanye senyum dan sebelum beredar ia melondehkan seluarnya membawa tanganku dan terus melekapkan tapak tanganku pada cipap nya yang dan mula berair aku kira kemudian terus beredar ke arah biliknya.

Tokeh dan bininya sampai dan kami terus kepada perkara pokok, tokeh membuat panggilan ke beberapa agensi pelancongan yang rapat dengannya bagaimanapun nasib tidakk berpihak kepada kitorang. hanya dua tiket kelas niaga yang tinggal itupun dua hari sebelum Lima dilancarkan, ia kelihatan suggul jadi aku terus cadangkan kite menaiki kereta ke sana.

Bini tokeh mencelah serta mencadangkan aku je naik kapalterbang dan biar die orang semua naik kereta tapi aku jawab aku sorang je sebab bini dan anak anakku akan bercuti ke temapat lain jadi lebih baik seat yang lg satu itu tokeh atau bininya ambil.

Akhirnya die cadangkan aku pergi dulu dengaan Nikky sebab Shierly masih ada kerja hari itu tapi macamana dengaan kenderaan di Langkawi nanti. Giliran aku pula membuat panggilan, aku meminta adik iparku yang berada di Kedah untk membantu dan tak lama semuanya settle.

Aku cadangkan mereka membawa Range Rover terus ke Jeti Kuah di sana nanti adik iparku akan memastikan kereta berkenaan dapat menaiki pontoon akhir ke Langkawi but make sure tokeh sampai on time sebab kalau miss tak ada lg pontoon yang dapat membawa kereta ke Langkawi.

Cerpen blue Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 Cerita nakal

Tokeh dan bininya menarik nafas lega sambiil memuji aku hebat, aku mohon diri dan berjanji akan bertemu dengannya di klia nanti. Tokeh menghantar Nikky ke lpgterbang tetaapi terus berlalu krna ada tugas penting katanya ini diberitahu sendiri oleh Nikky sebaik je kami bertemu di vip Lounge.

Aku mempersilakan Nikky duduk sambiil mengambil secawan kopi untuknya, die hanye tersenyum manis menyambut cawan kopi sambiil membalas dengaan sekarton cigar DavidDoff “Pemberian Daddy” katanya. Pandai pulak tokeh nie mengambil hati krna cigar berkenaan mmg kesukaan aku sejak dulu.

Dlam pesawat kami tak bnyk berbual disebabkan sama sama letih maklumlah aku terkejar kejar sepanjang pagi dan tengahari tadi menghabiskan kerja kerja yang perlu dibereskan sdg kan Nikky pula kalut dengaan sekolah dan kerja kerja rumahnya sebelum berkejar ke lpgterbang pula.

Sepanjang penerbangan tuu kami tertidur dan hanye sedar apabila pguri meminta kami menegakkan tempat duduk sebab kpl terbang akan mendarat tak lama lagi. Sebaik pendaratan dan keluar kami dapati hari daah agak gelap dan aku terus je mendapatkan limo yang telah ditempah lebih awal untk membawa kami ke tempat penginapan.

Kisah nakal Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1 Cerpen seks

Sampai je ke tempat berkenaan aku yang selalu juge menginap di situ telah disambut dengaan mesra oleh pengurus pada petang itu sambiil menyatakan bilik buat kami semuanya sudh siap tapi aku segera menarik tangannya sambiil berbisik sesuatu.

Ia tersenyum lalu membawa kami menaiki buggy menghala ke salah sebuah villa yang agak terpencil di pinggir hutan sambiil sebuah lg buggy mengekori di belakang membawa beg beg kitorang.

Die membuka pintu villa dan meminta pembantunya memasukkan beg beg kami sementara itu Nikky agak tercengang dengaan perubahan yang tidakk disangka sangkanya tapi masih sempat menghulurkan tip kepada pembatu berkenaan.

Aku mengucapkan terima kasih kepada pengurus kamcingku itu sambiil meletakkan sesuatu ke dlam poketnya, ia hanye tersenyum sambiil berbisik “Just tonite only Sir” aku angguk krna villa tuu daah dibooking orang sebenarnya.

Aku memanggil Nikky sambiil mengarahkannya memilih bilik mana yang disukainya “Wah hebatlah uncle nie dlam tak diam punya member kat sini dan dapat pulak villa ni” aku jawab “Takdalah die tuu tadi adalah kenalan uncle semasa di u dulu jadi tentulah die dapat tolong, by the way cepat call your daddy or mummy katakan kite daah sampai. and pandai pandai cakap sebab kite tak tidur di bilik yang di tempah nanti die orang ingat apa pulak”.

Nikky terus menelefon ibunya dan entah apa yang die goreng akupun tak pasti tahu tahu die datang memelukku sambiil berbisik semuanya beres dan nanti tak ada orang telefon kacau kite sebab uncle ingin relakkan katanya, aku angguk sambiil tersenyum.

“Nikky ingin makan dulu ke atau ingin mandi dulu?” “Ingat mandi dulu lg baik nanti makan bila bilapun boleh”. die terus menuju ke biliknya bersalin pakaian untk mandi. sedang enak si Nikky mandi akupun masuk ke bilik mandi walaupun die nampak terkejut tetapii masih meleret senyumnya, “Uncle tumpang mandi sama bolehkan?” tanpa bicara diapun berdiri di tengah tengah tub untk memberi ruang kepadaku masuk tapi aku hanye tercegat di tepi tub memandang sesusuk tubuhnya yang bertelanjang bulat dengaan kedua dua tanganya mencekup cipap nya, “Bukakla apa ingin malu uncle tengok Nikky nanti Nikky tengok uncle punya pulak” “I malu you know why, because Ive so little pubic hair mcm budak aje” “That no problem sooner or later die akan tumbuh juge tapi kalau mmg keterunan tak bnyk bulu that cannot help; how about your sister and madam (ibunya)” aku menambah “Well, sis lebih bnyk but mummy selalu cukur so tak ada bulu langsung”.

“Bukakla dont be shy” kataku lagi.

Cerita seks bohsia manja, , Cerita Malay awek jepun seksi

Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1, and Cerita seks bohsia manja, Cerita basah isteri seksi gersang, Cerita basah isteri seksi gersang, 2018, Cerita lucah malay seks, ki kkl, Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1, Cerita stim bohsia pantat gebu, and Cerita lucah malay seks, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita seks bohsia manja, Cerita stim bohsia pantat gebu, and Gadis Cipap Kecik Ingin Zakar Besar 1, Cerita memantat janda tetek besar