Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok

Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok | tak tahu kenapa petang nie saye rasa boring gila. isteri dan anak serta semua org dalamm rumah nie pergi kenduri kahwin di rumah saudara.

Saye tak ikut kerna saye ada kursus. Sabtu, saye bangun awal pagi nie pasal pergi check up kereta sebelum jalan jauh. Lepas ambil Lunch saye tidur. Bangun jer baru pukul 5 pm dahh tak bolehh tidur.

Tak tahu pulak apasal badan rasa stim semacam saja. ingin memantat isteri tak de. ingin melancap. tak mainlah mana ada standard, lu org yg bujang bujang bolehlah. So pasal malas mahu duduk rumah , akupun mandi dan touch up sikit.

Novel rogol Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok Cite ghairah

Cerita Malay awek jepun seksi, , Cerita basah isteri seksi gersang

Saye fikir mahu bawa kereta slow2 dalamm perjalanan ke kampung nanti. Masuk jer Lebuhraya Utara Selatan, kereta ke utara tak banyak, nie membuat saye bertambah boring. dalamm 1 jam memandu, saye berhenti kat kawasan rehat Tapah.

Masa tue ada tiga empat bas ekspres dan kereta pun tak berapa bannyak berhenti kat situ. sambiil saye lepak dan menikmati kopi o dan menyedut rokok Marlboro Light, saye terperasan ada satu gadis dekat meja depan saya.

Memangg manis, kulit putih, pakai t shirt dan jeans Guess. Tinggi dalamm 168 cm. Bentuk badan. fuhh tertelan air liur dibuatnya. Lama jg saye tengok die, sampai gadis tue terperasan lalu senyum kat saya.

Saye senyum balik dan terfikir mahu approach gadis tue tapi takut jugak. takut balak atau abang dia ada. Maklumlah gadis lawa2 macam nie mana bolehh tak de couple. saye control hensem.

Mahu kata saye nie hensem sangat tak delah. hanye dengaan rambut pendek macam Beckham, badan footballer. sah saye hensem. saye biar gadis tue dalamm 15 minit. kalau tak de jantan lain datang, saye mesti ngorat punya.

Lepas 20 minit, dan tak de jantan lain. saye memberanikan diri, pergi tegur gadis tu. “Hai saye John, bolehh saye duduk sini”. pompuan tue nampak terkejut, tapi cepat control cun die, sambiil senyum “duduklah kalau tak malu” saye duduk saja.

Kerna saye kalau cipap punya pasal memangg tak malu. saye jawab. “saya memangg tak malu. apa mahu malu kita niat baik” pompuan tue senyum kat saya, “nasib baik pandai jawab. nama I Erita” saye tanya Erita, jarang saye jumpa gadis sorang drive kat highway ni. Kisah Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok.

Dia cakap dia memangg selalu ulang alik. kononnya pasal business. saye tanya mana abang balak die. Erita cakap tak de masa kerna sibuk dengaan kerjaya. Bila Erita tanya saya, mahu ke mana, terus terang saye cakap dalamm perjalanan mahu ambil isteri dan anak saye kat kampung.

Umur Erita di awal 30an, tapi kalau compare denngan bentuk badan die. Mesti lu org tak percaya macam baru masuk 20an. Lama jg kita borak. Cadang mahu berhenti rehat dalamm 30 minit dahh jadi sejam.

Di pendekkan cerita Erita cakap dia enjoy borak denngan saya. kita bertukar business card sebelum menruskan perjalanan masing2. ok selesai bab tu. Balik seminggu selepas balik ke kl, company saye hantar saye buat presentation kat client.

Saye pergi denngan member saya, pakai kereta company. kita duduk kat hotel. Malam sebelum balik ke kl, saye teringat kat Erita. Lepas makan dalamm pukul 8 pm saye call die.

Erita agak terkejut yg saye call die. saye bagi tahu dia yg saye kat Hotel, Borak punya borak, saye ajak Erita jumpa. jer minum malam. Daripada saye perabis duit belasah cipap amoi kat massage center, baik saye cuba ayat Erita mana tahu ada rezeki.

Citer Malaysia Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok Novel Malaysia

Dalamm pukul 9, Erita jemput saye kat hotel. Entah mane dia bawa saya. dia kata tempat nie ramai org lepak, saye rasa dekat taman permainan tengah bandar. Erita bertanya pasal family life saye dan dia cakap “this is the 1st time” satu lelaki ngorat dia dan ngaku dahh ada anak isteri.

Dia respect kat saya. Erita yg bannyak bercerita. rupa2nya Erita nie jg bini org, tapi nombor 4 punya. Suaminya seorang Datuk kat sini. Erita tanya saye bila mahu balik kl, saye cakap besok.

Entah apa mimpi Erita, dia pelawa saye temankan dia kerna diapun mahu ke kl besok. Tell you the though, I don’ t aspect to much from Erita. So, kita janji mahu balik lepas lunch 2 pm besok. saye suruh member saye balik dulu. saye cakap saye follow “sedara” saye yaang mahu ke kl jugak.

Besok pagi member saye blah dulu. saye lepak sampai pukul 2 pm. Tapi tunggu punya tunggu Erita tak sampai. saye naik boring dalamm hati saye dahh menyumpah nyumpah. saye tunggu sampai tertidur tidur, dalamm pukul 7 pm saye dengar loceng bilik berbunyi.

Novel sex Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok Cerpen blue

  • Bila saye bukak pintu, Erita tersengeh2 macam kerang busuk sambiil cakap “I am so sorry, suami saye tiba tiba jer cari saye ajak lunch. I got no choice. ingin talipon you. I takut ” saye tak tahu mahu cakap apa apa.
  • “masuklah, tapi bagi I mandi dulu kerna mahu freshkan badan sebelum balik kl” Erita tanya saye “you marah ke ?” , saye jawab “taklah” (kalau org lain dahh tentu kena maki Jepun saya) Masa mandi kepala saye dahh terfikir macam macam.
  • Blh ka tak bolehh main cipap Erita nie ? Lama jg saye mandi jer mahu bagi Erita tunggu saye pula. Entah mahu dijadikan cerita, masa saye keluar dari bilik air saye tergelincir sikit. Cerita Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok.

Ape lagie terlondehlah kain tuala saye dan terpampanglah butuh saye yaang kekecutan macam kepala kura kura mahu masuk. Erita yaang sdng duduk di tepi katil. Ketawa tengok saya, mungkiin suka tengok saye jatuh atau suka dapat tengok butuh org muda (selalunya tengok butuh laki dia yaang dahh 60 tahun).

Saye bangun dulu, baru saye pakai tuala saye semula. Sebelum saye pakai tuala balik, saye tanya dia dahh puas tengok ke. Erita jawab “dah, gatallah you ni”. Badan saye dahh rasa lain.

Cepat jer suhu badan saye meningkat. dalamm hati. saye tak kira saye mahu jg cipap Erita sekarang. sambiil saye melapkan badan, saye tanya Erita. “you kena bagi I upah pasal tunggu you lama” Erita tanya saya, “you mahu apa ?” saye jawab apa apa jer asalkan menyenangkan.

Erita jawab lagi, you fikir dulu lepas tue you cakap. saye malas mahu fikir panjang, terus saye tolak Erita ke tilam dan bagi satu ciuman ke dahinya sambiil bertanya yaang ini bolehh ka? Erita tak menjawab, tapi terus menarik tengkok saye danmelekapkan bibirnya ke bibir saya.

(I guess, the answer is yes) saye terus membalas ciuman Erita, makin lama makin ganas. Kulum mengulum lidah, hisap menghisap bibir. saye dan Erita lemas. Tangan saye dahh mula meraba, dari tengkok turun ke dada.

Novel ghairah Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok Novel berahi

Pelahan lahan saye gosok perut Erita, kemudian mula meramas ramas payudara Erita. memangg sah, Erita nie jarang di usik barangnya. saye gentelkan pelahan lahan puting, dan kemudian menghisapnya. Mata Erita tertutup rapat, hanye rengekkan halus kedengaran.

Tiba2 Erita bangun dan menolak saye menyebabkan saye terlentang. Erita melondehkan apa yg ada di badannya. Maka terserlah dua gunung yaang jarang diusik tu. Bulu cipap Erita ditrim rapi membuatkan saye makin tak sabar utk meneroka cipap tu.

Erita memanjatkan saya, kedudukan 69. Erita memberi satu senyuman sambiil tangannya memegang butuh saya. Mula atas dan bawah Erita sama saja. Dua dua senyum kat saya. Erita mula mengulum butuh saya, dan saye dahh mula menjilat.

Cipap Erita wangi sikit, dan rasa air mazinya pun lazat. Erita dan saye makin rakus, makin cepat saye menjilat cipap nya, makin kuat nyonyotan Erita kat kepala butuh saya.

Kisah seksi Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok Cerita sex

Habis kelentit, bibir, jubur Erita saye gigit. dalamm 15 minit upacara jilat dan mengulum, Erita bangun dan mula menguda saya. saye membiarkan jer apa Erita mahu buat dengaan saya.

Saye rasa Erita nie memangg selama ini tak pernah puas dengaan suaminya. Erita makin liar, saye suruh Erita memusing menghadap saye supaya dapat saye meramas dan menghisap payudara Erita sambiil Erita mengongkeknya.

Cipap Erita tak macam cipap isteri org yg lain. Masih ketat (tapi taklah macam anak dara) dan melekit. Upacara memantat hampir sampai kepenghujungnya. Erita makin cepat dan melentik lentik gerakkan badannya.

Kepala saye diuli uli. Ah ah ah ah Erita menjerit. serentak dengaan tue saye terasa kemutan makin kuat dan basah kat lubang cipap Erita. Bila Erita dahh macam tu, butuh saye tak sempat mahu buat2 apa, melainkan memuntahkan sperma saye kat dalamm cipap Erita.

Apa mahu jadi jadilah. Janji saye kena pancut jugak. Erita terlentok kat saya, dahh macam budak tidur atas bapanya. saye membelai belai rambut Erita sambiil membaringkannya. kita tertidur hampir 2 jam.

Saye bangun dulu, selesai mandi sdng saye melapkan badan saya, Erita datang dari belakang dan memeluk saye sambiil meramas ramas butuh saya. Erita cakap. ” sayang, kita balik esok sajalah” Engkau org bolehh agak apa jadi dengaan saye dan Erita malam tu.

Yangg saye tahu besok tue saye ambil cuti tergempar. Lusa baru balik rumah.

Cerita lucah malay seks, , Cerita lucah malay seks

Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok, and Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita Blue dara cun cipap gatal, Cerita melayu isteri sundal, 2018, Cerita Blue dara cun cipap gatal, ki kkl, Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok, Cerita memantat janda tetek besar, and Cerita Malay awek jepun seksi, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, Cerita Malay awek jepun seksi, and Cipap Isteri Orang Gatal Nak Dijolok, Cerita seks bohsia manja