Butuh Ku Dihisap Isteri Orang

Butuh Ku Dihisap Isteri Orang | Cerita lucah ini terjadi pada saye ketika saye bekerja. Biasalah kalau orang kerja kat resort daah tu dalamm pulau mesti la happy sakan kalau dpt keluar.

Hari itu saye cuti selama 2 hari, jadi pada pagi hari cuti saye yangg pertama tu saye pun bersiap siaplah mahu keluar dari pulau menuju ke sebuah pekan kecil yangg terletak ditanah besar.

Gembira bukan kepalang dpt ronda ronda sambiil shopping and mencuci mata nih. saye sampai di Jeti Lumut pukul 12 tengahari, terus saye tahan teksi utk makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket saye merayap.

Cerita melayu isteri sundal, , Cerita stim bohsia pantat gebu

Beli la t shirt sehelai saye pulak naik boring sebab pompuan tak ramai. Cuti saye jatuh pada hari bekerja mana mahu ada orang ramai. Kacau salesgirl kat supermarket tadi pun macam mahu tak mahu saja.

Cerpen kongkek Butuh Ku Dihisap Isteri Orang Cerpen seks

Saye pun tahan cab sebab ada satu supermarket baru bukak dekat dng area perumahan. Terus saye merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus. sambiil minum tu saye bersidai la kat tepi tangga.

Tiba tiba saye nampak satu pompuan. puh! punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady d brunette colour. pakai jeans ketat stone washed. cutting body 34C 24 32 sepertinya.

Tinggi lampai, hitam manis favorite saye sangat. tengah terhegeh hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg. apa beli ntah! So saye pun control handsome, senyum sikit and dgn gentlemen nya menawarkan diri tolong bawakan beg plastik tue.

Dgn senyuman yangg sungguh manis dia kata ok. so saye pun mengekor jer la kat belakang. saye tanya la mana kereta. dia kata rumah dia area ni jugak. oh! saye cakap.

Duduk sorang ke! saye pasang ayat. tak berdua dng suami. dia kata. hm!. ceh!. tapi cun punya pasal saye selamba. husband kerja ke?. sesaja saye tanya. ha ah!. bulan depan balik la dari laut!.

Oh! dia senyum. kitorang sampai dah!. kata die. saye pun letak barang barang dia daah tu mahu la terus blah. dia tahan aku. masuk la dulu minum air!. baiklah.

Kata aku. sambiil minum tu kitorang berbual la. kebanyakkannya berkisarkan latar belakangnya yangg susah. butuh lak buat hal mahu terkencing. saye pun mintak la diri mahu ke toilet. tengah sedap kencing.

Saye terdengar gelas jatuh. saye pun terus keluar. tengok. pompuan tadi Narina namanya, jatuh saye pun tolong la angkat. bawak ke kerusi. kaki dia terseliuh. saye tanya ada ke minyak urat ke, minyak angin ke, minyak gamat ke.

Terus dia tunjuk atas almari sebelah tv. saye mahu tolong urutkan kaki die. dia pulak ok. sambiil mengurut tu saye tengok dia asyik pandang ke arah celah peha aku.

Saye pun naik heran. saye tanya la. ada apa apa ke?. dia tergelak. daah tu. selalu ke lepas awak tak pakai underwear daah tu lepas kencing selalu ke tak zip seluar balik.

Muka saye merah tahan malu. patut pun. saye pulak terkial kial mahu zip seluar balik. tapi tangan lak berminyak. dia pulak offer mahu zipkan utk aku. saye malu malu kucing pun berdiri la kat depan die.

Tak semena mena dia unbutton kan seluar saye and terus ditariknya ke bawah. maka terjuntai ler butuh saye yangg sedanng mengecut. dia tersenyum. saye pulak tanya. apasal awak bukak.

Novel melayu Butuh Ku Dihisap Isteri Orang Kisah syok

Dia cakap mahu tengok besar mana butuh aku. lepas tu diusapnya butuh aku. and dimainkannya dgn jari. saye pulak naik syok and stim. butuh saye dgn perlahan lahan menegang and mengeras.

Dia pulak terus dia tariknya saye agar rapat sikit. dgn perlahan lahan diciumnya kepala butuh aku, kemudian dijilatnya. saye kegelian. daah tu slowly dia swallow butuh saye and seterusnya dihisapnya.

Ah!. saye kesedapan. tangan ku pulak memainkan peranan dgn meraba bahagian payudara nya. kemudian dijilatnya telur aku. and dihisapnya satu persatu. saye kenikmatan. peh!. sambiil tangan saye sebelah kat payudara nya.

Sebelah tangan saye lagie cuba unhook kan bar dia dari dalamm baju. dia leka jilat and hisap butuh saye aku. sampai lenjun dibuatnya. hampir 30 minit dihisapnya. dijilatnya. disedutnya.

Sampai ke anak tekak la. at last saye daah tak tahan mahu terpancut. terus dia masukkan butuh saye hingga ke anak tekaknya. saye pun lepaskanlah sperma saye ke dalamm mulutnya.

Novel Malaysia Butuh Ku Dihisap Isteri Orang Novel seronok

  • Kemudian dia telan semua airmani saye and disedutnya. saye kengiluan. power betul pompuan nih!. now my turn pulak!. dia cakap. sambiil buka baju and seluarnya. yangg tinggal cuma panty colour purple menutup pantat nya.
  • Manakala payudara nya. aduh!. masih tegang lagi. dgn nipple colour black yangg kiut. geram aku!. terus saye rangkul dia and mnciumnya di mulut. dia membalas ciuman aku. kitorang berkuluman lidah.
  • Bibir atas saye disedutnya dgn rakus kemudian saye pulak. meneroka seluruh rongga mulutnya. lalu saye pergi ke dagu. ke leher. saye jilat. daah tu terus ke telinga. perlahan lahan saye masukkan lidah saye kedalam lubang telinganya.
  • Dia mendesah kesedapan. isk!. pas terus ke tengkuknya. saye jilat seluruh belakangnya. dia kesedapan. sambiil tangan aku. menguli buah dadnya. terus saye pusingkan die. saye cium payudara nya. saye gigit manja nipplenya.

Dia menjerit kecil daah tu terus saye jilat and nyonyot buah dadnya. kiri and kanan. dia kesedapan. sambiil meramas rambut aku. daah tue. saye terus jilat sampai ke pusat.

Terus turun and dgn menggigit seluar dalamnya saye menarik ianya hingga terlucut. maka tundunnya yangg daah memanng berair saye tengok. saye pun mainkan dgn tangan. saye usap dgn manja and saye cium.

Kemudian saye jilat perlahan ke sekeliling pantat nya. dia menggeliat kesedapan. saye minkan and menggigit manja bibir pantat nya. dia mendengus kesedapan. um!. isk!. uh!. Air daah bnyak keluar.

Saye jilat sampai lenjun. kemudian saye memasukkan lidah saye kedalam lubang pantat nya. dia menggeliat lagie and mndesah. saye teroka seluruh kawasan pantat nya. kemudian. perlahan lahan saye memasukkan jari hantu saye ke dalamm lubang jubur nya.

Citer seksi Butuh Ku Dihisap Isteri Orang Citer melayu

Dia mendengus. ah!. lalu saye jilat lubang jubur nya. dia menggeliat lagi. kesedapan. butuh saye dari tadi daah mengeras and menegang. tiba tiba. ditariknya kepala saye ke pantat nya and dikepitnya maka hidung saye termasuklah kedalam lubang pantat nya.

Rupanya dia daah klimax. saye bangun and terus mengacukan butuh saye ke lubang pantat nya. Lantas dia bangun. biar I kat atas!. katanya. saye pun berbaringlah diatas kerusi panjang.

Dia halakan butuh saye ke lubang pantat nya and dia terus menekan butuh saye hingga ke dasar. matanya tertutup rapat sambiil mulut berbunyi. u!. hm! and diayaknya butuh aku.

Dia pun memulakan acara mengkudanya. turun and naik. saye kesedapan and dia kenikmatan. kemudian. dia bangun and menunggeng di kerusi sebelah saye fahamlah. doggy style. maka saye pun meletakkan butuh saye ke lubang pantat nya and menujah.

Novel Malaysia Butuh Ku Dihisap Isteri Orang Citer lucah

Dia menjerit kecil. and saye pulak maminkan peranan menyorong and menarik!. lebih kurang 5 minit saye tujah. dia pulak berbaring dilantai sambiil mengiring. hm. daah masuk 3 style. saye pun apa lagi.

Henjut jer la. sorong and tarik sambiil mulutnya tak henti henti berbunyi. ah!. uh!. isk!. sedap bang!. laju bang!. lagie bang!. Kemudian saye tonggengkan dia and saye letakkan butuh saye dilubang jubur nya.

Dia kata ok. maka dgn perlahan saye menujah butuh saye kelubang jubur nya hingga masuk ke pangkal. dia mendesah lagi. kemudia perlahan lahan saye sorong and tarik. semakin lama semakin laju.

Dia kesedpan matanya tertutup rapat sambiil tangan meramas peha aku. bang I am cumming dia kata. peh!. klimax lagi. saye pun dgn kelajuan maksimum yangg saye bolehh menghenjut lubang jubur nya.

Smapai satu tahap dimana saye mahu terpancut. saye cuba mahu tarik butuh saye keluar tapi dia menahan. maka saye lepaskan sperma saye didalm lubang jubur nya. kitorang keletihan and tertidur berdakapan sambiil butuh saye masih didalam lubang jubur nya.

Saye tersedar jam 6:45 petang. hm. saye cakap. tertinggal bot. Jadi saye pun bersiap la mahu ke rumah kawan saye utk tumpang tidur. dia pulak menahan. maka selama 2 hari 1 malam saye berada dirumahnya tanpa seurat benang.

Kitorang berdua berbogel sehingga la saat saye mahu balik. Nanti kalau saye ada masa ku tulis pulak cerita saye menghendap oarng bersetubuh pulak kat tepi pantai!. best wo!. and macam mana saye mandi sperma !.

Hampeh!

Cerita seks bohsia manja, , Cerita basah isteri seksi gersang

Butuh Ku Dihisap Isteri Orang, and Cerita basah isteri seksi gersang, Cerita seks bohsia manja, Cerita Malay awek jepun seksi, 2018, Cerita Malay awek jepun seksi, ki kkl, Butuh Ku Dihisap Isteri Orang, Cerita memantat janda tetek besar, and Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita seks bohsia manja, Cerita stim bohsia pantat gebu, and Butuh Ku Dihisap Isteri Orang, Cerita stim bohsia pantat gebu