Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar

Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar | Isteri saye kat Hospital daah 3 hari, sebab nak melahirkan anak sulung kami.

Tarikh jangkaannya beberapa hari lagi. Tapi die terasa sakit, maka die ditahan di hospital. Kemarin saye terima panggilan adik isteri saye mengatakan mereka sekeluarga akan datang menziarahi kakaknya itu.

Sdng saye berlegar legar selepas menghantar kawan aku. Tiba tiba terdengar suara memanggil saye dan apabila saye menoleh ke arahnya saye dapati Rayni sdng mendukung anak kecilnya. “Mana Moza?” saye tanya suami dia.

Cerita seks bohsia manja, , Cerita Blue dara cun cipap gatal

“Elehh. die tu bukan abang tiidak tau, tiidak mau ke mana mana, alasan die tiidak blh tinggal rumah, bimbang” smbil membebel Rayni beritahu saye tentang suaminya. Moza tu adik isteri aku, saye tahu sangatlah sikap dia.

Citer Melayu Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar

Saye dng Rayni bermakna jd beraslah. Rayni panggil saye abang sbb suaminya adik ipar aku. “jd mu mari sendirilah nie?” saye kehairanan. “Ho laa. semale die hantar kat stesen bas”.

Kami beredar dan menuju ke tempat parking The Mall. dalamm perjalanan ke rumah saye kita berbual bual, bertanya khabar. “Lo ni kami ke rumah abang dulu, sbb hospital belum waktu melawat” saye beritahu dia.

Rayni mengangguk. Setibanya di rumah, kita berehat sebentar. Rayni nampak keletihan krn perjalanan jauh dng bas ekspres tadi. Lepas tu saye suruh Rayni pergi mandi sementara anaknya sdng nyenyak tidur.

Setelah Rayni masuk bilik air, saye ke bilik utk menukar pakaian. Beberapa minit lepas saye menyalin pakaian, saye dapati bilik air masih senyap. tiidak kedengaran orang mandi. kita ni jantan, kebetulan tiada orang lain di rumah kecuali saye dng Rayni dan anak kecilnya.

Tambahan pula bini saye sarat mengandung, dan kini dok tunggu ingin bersalin pulak. Iblis mula masuk dalamm kepala. saye hampiri bilik air, terdengar bunyi air seperti paip air dibuka perlahan lahan.

Saye meniarap utk mengintai. Pintu bilik air tu renggang di bahagian bawah pintunya. Itu dia! Rayni tengah kencing smbil mencangkung dan mengadap hala ke bahagian pintu bilik air. Tapi jauh sikit la.

Nampak clear faraj nya tersengeh memancut air kencing. Rupa rupanya bunyi berdesing pancutan air kencingnya. Apa lagi! butuh saye automatik mengembang. dah la sperma lama bertakung. mungkin daah berkarat.

Saye cepat cepat bangun dan beredar dari situ. tiidak lama Rayni pun keluar dari bilik air. die cuma berkemban tuala singkat. Pulak dah! batang butuh saye tadi belum mengecut lagi.

Lihat mcm tu pulak. Rayni terpandang tangan saye yg sdng membetulkan keadaan batang butuh aku. die tersenyum dan terus ke bilik utk mengenakan pakaian. Senyuman yg penuh makna. kita tahu, perasaan orang yg daah berkahwin jika ternampak kelakuan yg sebegitu.

Selepas makan, kita duduk tengok tv smbil borak borak. saye pula jd stim dng bau perfume yg Rayni pakai. Rayni pula hari tu jd manja semacam. batang butuh saye mula keras.

Jd saye cuba sembunyikan dng menutup peha saye dng bantal kecik yg ada kat sofa. Walau pun dalamm fikiran daah mula fikirkan yg bukan bukan, jer tiidak ingin tunjuk gelojoh.

Lama kita berbual. Perut saye daah sakit sbb stim memanjang. Nafsu saye pula kian memuncak. Setan betul betul menggoda saye hari itu. saye daah tiidak sabar. saye pikir apa ingin jd, jadilah.

Cite Seronok Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar Novel Blue

Saye terus memegang tangan Rayni dan saye cium tangannya dan dng perlahan, saye usapkan buah dada nya yg tengah mengeras bagaikan ingin meletupi tu dari luar baju. Maklumlah buah dada emak beranak kecil, penuh dng air susulah.

Die tiidak marah. Malah die merelakan perbuatan aku. jd saye tambah melampau dan bersemangat. saye selak sikit baju kelawar Rayni sampai ke buah dada besar nya. Fuh! Tersembul satu permandangan indah yg tiidak terfikir olehku.

Dng tiba tiba terpancut susu keluar dari celah coli yg Rayni pakai hingga tersembul bukit susu kembar bagaikan ingin terkeluar dari sarang coli. saye pun tanpa berlengah terus menyoyot susu yg keluar dng rakus dan lahap sekali.

Dah lama tiidak hisap susu saye pun. Terdengar rintihan Rayni yg sedap mengerang ketika susunya mengalir deras kedalam mulut aku. “Perlahan la sikit. sakit tau!” kata Rayni. setelah hampir 10 minit menguli kedua dua bukit kembar Rayni smbil memicit micit puting buah dada nya yg semakin mengecil, sesudah kekeringan air susu tapi putingnya yg kehitam hitaman sebesar emak jari tetap menjadi santapan jemariku.
Cerita Nafsu berahi Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar

  • Smbil saye merayap ke bahu Rayni smbil meramas ramas buah dada nya. Rayni diam tiidak terkata smbil membaringkan dirinya ke sofa empuk seolah olah mencabar kejantanan aku. saye memusingkan muka Rayni supaya mengadap aku.
  • Rayni tiidak membantah lalu mencium bibirnya yg halus smbil lidahku dng ligat memintal lidahnya. Sesekali saye menyedut lidahnya sampai tiidak bernafas. smbil Rayni membalas dng sedutan yg hampir serupa membuatkan kita bagai berada diawangan.
  • Dalamm hati berkata, bini orang ooi. Kemudian kita berehat sebentar mengambil nafas. saye labuhkan kembali bibirku ke mulut Rayni dan Rayni menyambut bibirku dng berahi smbil tanganku mula menyelak bahagian bawah pusat yg sudh penuh bertakung air nikmat.
  • Kitaorang bercumbuan dan pada masa yg sama Rayni sudh terlalu stim dan memulakan tugasnya membogelkan saye yg cuma berkain pelekat. Rayni dng rakusnya menggenggam batang butuh saye yg sudh mengeras smbil menjilat lembut di hujung kepala butuh ku, manakala tangannya yg sebelah lagie membelai smbil memicit puting dadaku.

Tangan saye terus meraba tetek Rayni atas ke bawah. payudara Rayni saye ramas perlahan lahan smbil batang butuh saye masih mundar mandir dalamm kehangatan mulut Rayni. Waduuhh. sungguh indah waktu itu, tiidak dapat saye gambarkan bagaimana saye betul betul teransang sehingga saye memegang kepala Rayni dng kedua belah tanganku smbil menekan masuk hampir keseluruhan batang butuh saye yg sederhaha besar.

Tapi cukup bertenaga setakat ingin puaskan wanita bernama Rayni. saye tiidak mau la ingin cerita batang besar panjang 8 9 inci mcm diaorang dok cerita tue. Sampai pompuan menjeritlah.

Nanti jd cerita karut pulak. nak buat sedap cerita saja. saye terus melakukan persetubuhan dng Rayni. tetek dan faraj nya saye hisap dan jilat tanpa henti henti sehingga Rayni memancutkan airnya ke dalamm mulutku buat kali ke dua.

Rayni mengerang seperti diserang hysteria bila saye meneruskan jilatan dan gigitan lembut ke atas biji kelentitnya. setelah saye puas mendera faraj nya, dng perlahan lahan saye memasukkan batang butuh saye ke dalamm faraj Rayni.

Citer Erotik Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar

Dng sekali henjut terus ke dasar hingga membuatkan matanya terbeliak menahan serangan batang butuh saye yg bgitu keras. saye merendamkan batang butuh saye hampir 5 minit sebelum meneruskan dayungan.

Tatkala itu Rayni tiidak habis habis merengek. “Abang. sedap. oh” die meminta saye mulakan dayungan disebabkan airnya yg terlalu banyaak meleleh keluar. Puting buah dada saye menjadi mangsa gigitan buas Rayni sehingga penuh diperut saye bekas gigitan love bite.

Saye pun dng sepenuh tenaga memulakan dayungan. Hampir setengah jam lamanya dng pelbagai posisi yg saye pelajari dari buku kamasutra dan jg dari filem filem blue yg pernah saye tonton sebelum nie.

Di akhir persetubuhan itu saye melepaskan 7 das tembakan sperma saye yg sekian lama bertakung tepat ke dalamm rahim Rayni sehingga Rayni menjerit kepuasan. “AAaaggh. abang! saye belum pernah mcm nie”.

Kami sama sama terkulai dan batang butuh saye masih terendam di dalamm faraj nya. Rayni terkulai layu dalamm pelukan aku. Sesekali kedengaran suara anak kecilnya merengek. dng suara manja Rayni berkata, “Terus terang dan ikhlas saye ingin gitau abang” “Gapo dio, cakaplah” tanya saye suspen.

“Abang telah berikan apa yg saye belum perolehi sebelum ini” kata Rayni. saye jd terkedu seketika. “Tapi abang punya tiidak sebesar mana” saye kata smbil menunjukkan batang butuh saye padanya serta membelai manja rambutnya bagaikan sdng bercinta.

“aku tiidak pandang itu, tapi saye cukup puas dan memangg sedap abang punya mainan tadi” kata Rayni smbil mencium bertubi tubi di seluruh muka aku. “aku cakap ikhlas nie. batang butuh abang Moza memangg besar. Tapi saye tiidak merasa nikmat dan sedap seperti abang punya tadi. terima kasih abang” sambungnya.

“Ya Rayni. abang sangka korang ingin marah tadi” kata saye smbil menciumnya sekali lagi. Tiba tiba anak kecilnya menangis. kami lepaskan pelukkan dan Rayni pergi menyusui anak nya. Jam menunjukkan pukul 4 petang, kita bergegas mandi dan bersiap siap utk ke hospital melawat isteri saye yg jg kakak ipar Rayni.

Dalamm perjalanan Rayni sempat mengadu dng nada sedih perihal suaminya di kampung yg ambil ringan tentang batinnya. die dng ikhlas beritahu saye yg suaminya itu lemah permainan seks walaupun batang butuh nya besar daripada batang butuh aku.

Tiidak pernah merasa kenikmatan seperti tadi. saye berasa seronok dan berterima kasih padanya. dalamm hati kecilku tersirat perasaan bangga walau pun batang butuh kecil tapi dapat memuaskan wanita yg telah berkahwin dan mempunyai pengalaman bersetubuh.

Itulah pengalaman betul yg tiidak dapat ku lupakan.

Cerita melayu isteri sundal, , Cerita stim bohsia pantat gebu

Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar, and Cerita memantat janda tetek besar, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita stim bohsia pantat gebu, 2018, Cerita Malay awek jepun seksi, ki kkl, Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar, Cerita basah isteri seksi gersang, and Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, Cerita stim bohsia pantat gebu, Cerita lucah malay seks, and Butuh Kecil Memuaskan Wanita Liar, Cerita memantat janda tetek besar