Awek Cun Pandai Hisap Kote

Awek Cun Pandai Hisap Kote | saye seorang guru sekolah rendah yng mengajar Bahasa Inggeris. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar sekolah kampung dan rata ratanya pencapaian pelajar dlm Bahasa Inggeris adalah teruk.

Bolehh dianggap saye lah satu satunya manusia yng pandai berbahasa Inggeris di kampung ini. Ramai ibu papa yng hendak saye mengajar Bahasa Inggeris kepada anak anak mereka yng akan menduduki peperiksaan spm.

Dalam ramai ramai itu ada seorang anak murid saye ini bernama Yizza. Yizza mempunyai body yng cukup solid. tetek die, besar dan berisi. Kalau tengok dia mesti meleleh air liuh.

Cerita Blue dara cun cipap gatal, , Cerita lucah malay seks

Dari cerita anak anak kampung, si Yizza ini adalah seorang bohsia dan papa kandungnya sendiri memakai die. saye sebenarnya tak kisah sama ada dia bohsia atau dipakai oleh papa die.

Pada suatu hari hujan turun agak lebat. Biasanya tuition akan bermula pada pukul 3 petang. Disebabkan hujan ramai pelajar telah menelefon saye dan mengatakan yng mereka tidk akan hadir ke tuition disebabkan hari hujan.

Cerpen seronok Awek Cun Pandai Hisap Kote Cite melayu

Yizza tidk menelefon saye sebab rumahnya tiada telefon. nak cakap benar, Yizza adalah dari keluarga yng miskin, ayahnya seorang buruh dan Yizza mempunyai 3 orang adik beradik. dia anak sulung.

Disebabkan tak ada kerja, saye pon mulalah menonton cerita blue. Tengah shok tengok tiba tiba pintu rumah saye diketuk orang (saya sememangnya tinggal seorang di rumah guru yng agak jauh dari rumah rumah lain).

Saye pon terus menutup tv dan video dan membuka pintu. Rupa rupanya Yizza. dia telah basah kuyup dan sedanng mengigil kesejukan. saye terus menjemputnya masuk. Seterusnya saye memberi dia tuala, kain pelekat dan baju saye supaya dia dapat menyalin pakaiannya yng basah kuyup itu.

Tanpa banyakk soal dia terus memasuki bilik saye untukk menyalin pakaian. saye pula terus ke dapur untukk membuat minuman panas untukk nya. Tiba tiba Yizza memanggil saya. dng tergesa gesa saye pon ke bilik di mana Yizza sedanng menyalin pakaian.

Di dlm bilik saye dapati Yizza belum menyalin pakaiannya. saye pon bertanya kepadanya kenapa die memanggil saya. die seterusnya menjawab yng zip jeansnya tidk blh ditanggal. die meminta saye menanggalkannya untukk die.

Saye pada saat itu agak serba salah. Melihat saye agak serba salah die memberitahu yng dia terlalu sejuk dan mesti menyalin pakaiannya namun zip jeans pula meragam. Tanpa berfikir panjang lebar, saye pon cuba buka zip jeansnya.

Memanng ketat dan payah mahu buka. Naluri seks saye pada waktu itu pula mula meningkat. Seterusnya tanpa memikir panjang lebar saye memasukkan tangan saye kedalam jeans untukk memudahkan saye membuka jeansnya.

Die tidk membantah. Belakang tapak tangan saye terkena cipap nya. Akhirnya saye berjaya menanggalkan zip jeansnya dan seterusnya melucutkan jeans. Kini die berdiri cuma dng memakai t shirt dan seluar dalam.

Kote saye daah stim melihat keadaanya. Seterusnya saye memasukkan tangan saye ke dlm seluar dalamnya. die tidk membantah. dng perlahan lahan saye melucutkan seluar dalamnya. Wow. bau aroma cipap nya membuat kote saye bertambah keras.

Bulu cipap nya tidaklah seberapa lebat. Halus bagai kapas. saye terus menjilat cipap nya dan pada masa yng sama bermain main dng bijinya. die mula mengeluarkan bunyi ah. ah.

Ah. saye teruskan jilatan cipap nya lebih kurang 25 minit. saye minum air cipap nya yng mengalir keluar. Kesedapan air cipap nya mengalahkan madu. Selepas itu saye memasukkan jari saye kedalam cipap nya dan seterusnya menggorek cipap nya.

Tiga jari blh masuk serentak. Barulah saye dapat mengesahkan apa yng diperkatakan oleh anak anak kampung. Tiga jari blh masuk sekali. Betapa longgarnya cipap dia tapi saye tak kisah.

Hidangan daah terhidang hnya perlu dimakan dng lahap. Kemudian saye memimpinnya ke katil. Diatas katil saye membuka baju t nya. Kini Yizza daah 90 peratus bogel, cuma memakai colinya sahaja.

Saye mengisap payudara nya tanpa menanggalkan colinya. Beberapa minit kemudian saye membuka colinya dan seterusnya mengisap tetek nya yng besar, gebu dan berisi itu. Pada masa yng sama tangan saye masih menggorek cipap nya.

Yizza mula mengeluarkan bunyi mengerang. saye daah agak dia mahu klimax , jadi saye percepatkan pergerakan jari saya. dia mula mengeluarkan bunyi dng agak liar dan berkata “cikgu tolong jilat cipap saya, saye mahu klimax ni”.

Cerita seronok Awek Cun Pandai Hisap Kote Cite rogol

Bila terdengar gitu saye terus bangun dan menyuruhnya memakai pakaiannya. dia terkejut dan bertanya kenapa. saye menjawab kalau dia menganggap saye cikgu pada situasi itu tak payahlah teruskan. dia meminta maaf dan seterusnya berkata “tolonglah saye Na (nama samaran saya), saye mahu klimax ni” saye menyuruhnya bersabar dulu.

Seterusnya saye meminta dia membuka pakaian saya. kite berdiri kembali. Mula mula dia menanggalkan baju t saya. dia terpesona melihat bulu dada saye yng lebat dan terus menjilat dada saya.

Perlahan lahan Yizza memasukkan tanggannya kedalam jeans saye dan memegang kote saye dari luar seluar dalam. Seterusnya dng perlahan dia membuka zip jeans saye dan melucutkannya. Kini saye cuma berdiri dng seluar dlm saya.

Die bermain main dng kote saye dan sebelum membuka seluar dlm saya. Apabila seluar dlm saye terlucut, kote saye yng telah lama stim, tercanggak. die mencium kote kote saye dan mula mengulumnya.

Sesudah beberapa minit, kite berbaring kembali diatas katil. Posisi 69. kote saye didalam mulutnya dan saye pula menjilat cipap nya. banyak juge air mazinya keluar. sambill mengulum kote saye die menggeluarkan bunyi ah.

Cerpen syok Awek Cun Pandai Hisap Kote Cerita seronok

  • Ah. ah. Tiba tiba die tergigit kote saya. Taklah terlalu keras namun cukup menyakitkan. dia berbuat demikian krna telah klimax. saye teruskan penjilatan dan Yizza pula terus mengulum kote saya.
  • Saye daah dapat rasa macam mahu pancut. saye terus bangun dan mengeluarkan kote saye dari mulutnya. Seterusnya saye meminta Yizza duduk di birai katil dan saye pula berdiri. saye masukkan kembali kote saye kedalam mulutnya dan memintanya menggulum dng perlahan lahan.
  • Akhirnya terpancutlah mani saye ke dlm mulutnya. dia menelan kesemua sperma saya. Pada masa yng sama die terus mengulum kote saya. Punyalah gelinya, tak terdaya saya, saye mula mengliat namun dia enggan melepaskan kote saya, sehingga kote saye mula layu.
  • Akhirnya kite berbaring diatas katil keletihan. Masih bogel. Hujan daah berhenti. Masa tuision daah habis. saye pon bertanya kepada Yizza sama ada dia mahu balik atau tidak. dia berkata yng ayahnya yng menyuruh dia menghiburkan saye sebagai upah bayaran tuition yng tertunda.
  • Ayahnya juge telah mengarahkannya supaya tinggal bersama saye sehingga pagi esok. Bila terdengar apa yng Yizza katakan bukan main gembiranya hati saya. Dapatlah saye menikmati cipap Yizza dng sepuas puasnya.

Selepas kite menggumpul tenaga kembali, kite memulakan babak kedua permainan kita. saye meminta Yizza mengurut kote saye yng daah layu. Pada masa yng sama kite bercium. Bukan main galahnya Yizza menghisap lidah saya.

Seperti anak kucing yng kelaparan. sesudah kote saye tercanggak kembali saye mengkangkangkan kaki Yizza seluas luasnya. Seterusnya dng perlahan lahan saye mula menjolokkan kote saye kedalam cipap Yizza. memanng senang mahu masuk kedalam cipap Yizza.

Sewaktu itulah saye bertanya sama ada die pernah bermain sebelum ini dan dng berani dan terus terang die mengatakan yng die kerap ditiduri oleh bapanya dan adiknya yng berusia 18 tahun.

Kadang kadang papa dan adiknya akan mengkongkiknya pada masa yng sama. Itu urusan die, tapi saye tak kisah. yng pentingnya pada masa ini Yizza milik saya. Berbalik kepada kisah kite berdua, selepas memasukkan kote saye kedalam cipap nya, saye pon mula menghayun dng permainan sorong balak tarik balik bermula.

Selepas lebih kurang 10 minit kite menukar posisi. saye dlm keadaan duduk dan Yizza pula duduk diatas kote saya. Mulalah dia turun naik. Pada masa yng sama tangan saye mempermainkan payudara nya.

Cerita seronok Awek Cun Pandai Hisap Kote Kisah seronok

Kadang kadang menghisapnya. Yizza mula turun naik dng pantas. Matanya semakin layu. Kedua dua tangannya diletak disekeliling leher saya. die mula bersuara, aduh. sedapnya main dng Na. kite sama sama mahu keluar.

Saye bertanya sama ada mahu keluar dlm atau luar dan Yizza menjawab dalam. Yizza meneruskan turun naiknya. saye semakin rakus menghisap payudara nya. Aduh. duh. duh. Yizza teriak. Yizza mula klimax dan saye mula memancutkan sperma saye kedalam cipap nya.

Pada masa saye sedanng memancut saye mengigit payudara Yizza. Kasihan die. Terdapat kesan gigitan saya, tapi dia tak kisah. Menurutnya memanng sedap gigitan saye bila dia klimax. Liar konon.

Akhirnya kite terdampar diatas katil. kote saye masih dlm cipap nya dan mula mengecut. kite berbaring diatas katil keletihan. Selepas sepuluh minit berehat kite sama sama mandi. Hot water shower.

Sewaktu mandi kite main sekali lagi. Kali ini style doggie. saye amat keletihan begittu juge Yizza. Mana dayanya daah tiga kali pancut. begittu juge Yizza daah tiga kali klimax.

Novel nafsu Awek Cun Pandai Hisap Kote Cerpen rogol

Walaupun letih saye bertekad dlm hati yng saye mesti mempergunakan peluang ini dng sebaik baiknya. Selepas mandi kite makan dan mula menonton cerita blue. sambill menonton kite main raba raba, hisap hisap, cium cium dan jilat menjilat.

Bermula dari pukul 3 petang sampai keesokkan hari kite telah bermain sebanyak enam kali. Habis kering air main saya. begittu juge Yizza. Habis kering air cipap nya. Keesokkan hari, lebih kurang pukul 6 pagi saye terdengar ketukan di pintu.

Saye daah mula panik. memanng saye tak ke sekolah hari itu sebab hari Ahad. dng tergesa gesa saye pon menyorok pakaian Yizza (kita sama sama bogel sejak petang semalam) dan menyuruh Yizza bersembunyi dibawah katil.

Kemudian saye membuka pintu. Adik Yizza, Jerrzid sedanng berdiri dihadapan pintu. Melihat keadaan saye yng letih lesu, dia faham yng saye telah enjoy dng kakaknya sepanjang malam tadi. saye mengajaknya masuk.

Die bertanya dimana kakaknya dan saye mengatakan yng saye menyorokkannya di bawah katil takut orang lain tadi. Seterusnya kite ke bilik. saye meminta Yizza keluar. Terlihat Yizza dlm keadaan bogel, kote Jerrzid mula stim.

Dia meminta kebenaran saye untukk melancap dng menatapi kakaknya dlm keadaan bogel. saye memberitahu yng dia blh melancap dng melihat blue filem secara live. Yizza dan saye mulalah berkongkek buat kali ke tujuh diperhatikan oleh Jerrzid.

Dia melancap dng pantasnya melepaskan geramnya melihat kite berkongkek dng begittu bernafsu. Akhirnya dia memancutkan air mainnya dan seterusnya ke tandas untukk mencuci. sesudah pergelutan yng hebat saye memancutkan sperma.

Tak banyakk yng keluar, hnya beberapa titik saja tapi saye puas. untukk membuat Yizza pula klimax saye menjilat dan memasukkan lidah serta jari kedalam cipap nya. Akhirnya die pon klimax.

Selepas itu Yizza minta diri untukk balik. Yizza balik bersama Jerrzid. Selepas peristiwa itu kite kerap bermain. Pelbagai posisi, teknik dan pelbagai cara kite mencuba sehingga saye melanjutkan pelajaran ke u tahun lepas.

Cerita terakhir yng saye dengar, Yizza sdh kahwin dng seorang anak kampung. Ayahnya pula masuk penjara krna edar dadah manakala adiknya bekerja

Cerita seks bohsia manja, , Cerita Malay awek jepun seksi

Awek Cun Pandai Hisap Kote, and Cerita lucah malay seks, Cerita memantat janda tetek besar, Cerita memantat janda tetek besar, 2018, Cerita Blue dara cun cipap gatal, ki kkl, Awek Cun Pandai Hisap Kote, Cerita seks bohsia manja, and Cerita melayu isteri sundal, Cerita Malay awek jepun seksi, Cerita seks bohsia manja, Cerita Malay awek jepun seksi, and Awek Cun Pandai Hisap Kote, Cerita Malay awek jepun seksi